Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Leszedték lézeresen a nemiszer...

Leszedték lézeresen a nemiszervemről a szemölcsöt viszont nemgyógyult be az egyik helyen, és kivérzett, mivel kezelhetem?

Figyelt kérdés
Himvesszőmön konkrétan egy nagyobb seb keletkezett, úgytűnt begyógyult viszont most kivérzett, ezt mivel kezelhetném?

2024. máj. 31. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Óvatosan tisztítsd meg a területet. Használj sima, illatmentes szappant és meleg vizet a terület tisztításához. A tisztítás után alkalmazz fertőtlenítőszert vagy antibiotikus kenőcsöt (pl Neosporin) a fertőzés megelőzése érdekében.

Utána fedd le steril gézzel vagy kötéssel. Cseréld majd ki a kötést, ha az koszos lesz. Laza, pamutból készült alsóneműt hordj az irritáció minimalizálása érdekében, semmi szűk nadrág.

Ezen kívűl pedig egyeztess a bőrgyógyászoddal, ő jobban ért hozzá mint mi itt.

2024. máj. 31. 20:52
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Mikori a seb? Szerintem menj vissza, vagy akár sebészetre inkább, addig azt csináld, amit #1-es írt.
2024. máj. 31. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy pici seb fel centi sincs egy 2mm es csikba..

Rendben, kaptam ittkinn németországba kenőcsöt,de azt nemmerem rakenni most mert nem kifejezetten sebre írják, esetleg bepanthen?

2024. máj. 31. 23:01
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Bepanthen nem arra való.
2024. máj. 31. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat de sebre lehet alkalmazni a bepanthen plust nem?
2024. jún. 1. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!