Az esetek nagy többségében egy tökön rúgásnak nem lesz maradandó következménye?
Figyelt kérdés
A legtöbb esetben nem kell megijedni ha annyira fáj hogy fetreng tőle az ember, akkor kell aggódni ha 15-20 perc után sem kezd elmúlni az erős fájdalom?2024. máj. 30. 21:21
1/6 anonim válasza:
Nem. Akkor kell aggódni ha esetleg túlzottan bedagad illetve 1-2 hét után is még fáj.
A hét érzékeny szerv, a zúzódás, ütés ugyanúgy fájhat pár napig, de a hosszabban fennálló fájdalom esetén érdemes orvoshoz fordulni. Vagy akkor is hogyha bedagad, de nem lappad le.
3/6 anonim válasza:
Az erős fájdalomnak pár percen belül el kell múlni, az érzékenység még fentmaradhat 1-2 napot.
De ha elmúlt, akkor biztosan nem lett semmi bajuk.
4/6 anonim válasza:
Vannak olyanok, akiket gyakran tökön rúgnak, nekik semmi bajuk ettől. Olyat is láttam, hogy tűvel szurkálták a heréket és attól sem lett bajuk.
5/6 anonim válasza:
Emlékszem gyerekkoromban az egyik fiú osztálytársam örökké piszkált, cseszegetett. Aztán egyszer meguntam és apám tanácsára (katona volt, többször is beszélt a szülőkkel és a tanárokkal, semmi sem történt) tökönrúgtam. Na most azt tudni kell, hogy idáig eltelt 2 év, addig tűrtem a baromságait, tehát volt mit beleadni a dologba. Másnap nem jött suliba, elvileg eldurrant neki az egyik heréje és ki kellett venni. Amúgy nem kár érte, rossz bűnöző családból jövő kis genya volt, aki felnőttként szintén rossz bűnöző lett. Viszont rettegett tőlem a továbbiakban.
6/6 anonim válasza:
5-ös ha ez igaz az ijesztő. Hány éves voltál te és a srác illetve most hanyak vagytok? Tényleg ki kellett venni a herejet mert eldurrant? Ez nagyon ijesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!