Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Száraz makk, mit tudnék csinálni?

Száraz makk, mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

A makkom teljesen ki van száradva. Voltam orvosnál, nincs semmi probléma vele (tehát nem gombás meg semmi). Egyszerűen elvileg a faggyúmirigyek nem termelnek elléggé. Emiatt hátrahúzni is nehézkes és hát ránézésre is nagyon száraz.

Mit tudnék csinálni?

(Nem vagyok körülmetélve, iszok elég vizet, és csak vízzel szoktam mosni)

2024. máj. 30. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Neogranormon, bepanthen vagy egyéb hámosító krémet javasolnék.
2024. máj. 30. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Az orvos mit javasolt? Bizonyos dolgoknál a sikosítót lehet javasolni. De az lenne kérdéses, hogy a faggyúmirigyek termelését nem-e lehet valahogy megoldani, hogy termeljenek, ehhez meg valamit mondhatott volna a doki, vagy valami hozzáértő szakember. Mert a fő okot kéne megoldani, nemcsak a tünetet, vagyis a szárazságot kenegetni.
2024. máj. 30. 13:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondott, hogy egészséges. Ha nagyon akarom néha bekenhetem Canestennel, de ennyi.
2024. máj. 30. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Illetve, ha megakarnám tudni ennek az okát, milyen orvoshoz forduljak vele?
2024. máj. 30. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Vazelinezd.
2024. máj. 30. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:

A canesten szárító hatású, mert a gombák a nedves környezetet kedvelik és elsődlegesen gombás fertőzésekre használatos, szóval nem kenném a helyedben azzal.

A vazelin nem rossz, azonban nincs hidratáló hatása, csak egy csúszós felületet képezne. Plusz a vazelin alatt nem lélegzik a bőr, jelen esetben mondjuk a nyálkahártya (makk) felülete.

Hámosító krém használata a javasolt.

2024. máj. 30. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Esetleg nagyon véknyan egy kis babaolaj.

Mi popsi szexnél is ezt használjuk, úgy csusszan befelé hogy ihaj-csuhaj.

Észre sem veszem, és már tövig benn vagyok.

2024. máj. 31. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!