Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha egy férfinak merevedési...

Ha egy férfinak merevedési problémái vannak 50 év felett,akkor tehet bármit egy nő akkor sem áll fel neki,annak ellenére,hogy kívánja a nőt?

Figyelt kérdés

máj. 29. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
A merevedési probléma egy tág fogalom.
máj. 29. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Az a nő akire nem áll fel, az tehet bármit.

De előfordulhat, hogy áll, csak nem rád. Persze, hogy azt mondja, hogy gondja van, es közben a szeretőjével röhög, hogy bezzeg azt megkeféli 3 szor egy éjjel es meseli neki, hogy veled nem megy.

De ez a legrosszabb verzió.

Van olyan magabiztos férfi, aki vallalja, hogy gondja van, mert nem igaz, tudja jól, hogy mire képes.

máj. 29. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt páromnak voltak merevedési zavarai, nála az volt, hogy kb 1-2 perc merev állapot után teljesen lelankadt, akármi történt, és nem is ment el. Gyógyszerrel a merev állapot maradt, de nem tudott elélvezni. Pszichológushoz küldték, de nem ment el.
máj. 29. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
22%

Ja, vagy volt már és “teljesített” máshol es rád már nem marad lövete, es azt mondja hogy jaj pedig úgy kívánlak.

Ilyen kevés esetben fordul elő, hogy valakit nagyon kívánj es impotens legyél. Szavakkal pótolja sok esetben hogy nem dug meg, hízeleg.

Nem szűz kisfiú hogy izguljon

Szerintem vége a kapcsolatnak, ellaposodott.

Én pl átéltem ilyet, mert baratom megcsalt es voltak ilyen fazisai, ő is 50 feletti, 51 volt mikor megismerkedtünk es akkor sokszor 3 menetet is bírt. Szinte korlatlan képességei voltak.

De voltak ilyen furcsa kimerülesei is vegul kiderult, hogy meg min 2 nője volt mellettem, szexkapcsolata.

Volt, hogy nem állt fel neki egy hónap különlét utan, vegul megtudtam, hogy aznap mikor engem vart az allomason egy hónap utan, mar aznap több menetet letudott a szeretőjével….

Amúgy nőként előfordult velem is, hogy lassan kiabrandultam belőle, nem meg nedvesedtem rá, nem kívántam már, es utana nem is tudtam vele elélvezni. Egyaltalan. A testem visszautasította, pont mint a férfinél, ha farkam lett volna tutti nem állt volna

máj. 29. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:

A merevedési zavar és az impotencia két külön állapot. Impotencia - impotenciáról akkor van szó, ha három hónapnál hosszabb ideje nem volt merevedés még reggel sem.

Merevedési zavar - minden egyéb esetben erről van szó.

Az ok lehet biológiai, lelki, vagy mentális probléma. Ez azt jelenti, hogy komplex megoldást kell találni, mert elsődlegesen az okot kell kezelni.

Továbbá arra is gondolni kell, milyen káros hatásai vannak a merevedési zavarnak a lelki és mentális állapotra, az önbecsülésre és a párkapcsolatra.

Két cikk a témáról:

[link]

[link]

máj. 30. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Szervi ok is lehet a háttérben, ma már nagyon korszerűen meg tudják oldani azt is, ha arról van szó.
szept. 15. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!