Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ilyen pénisz kínzás okozhatja,...

Ilyen pénisz kínzás okozhatja, hogy utána be kell katéterezni?

Figyelt kérdés
Engem izgat a pénisz kínzás, arra készülünk barátnőmmel, hogy 30-at fog rácsapni. 10-et fa vonalzóval, 10-et nádpálcával, 10-et övvel? Okozhatja ez azt, hogy utána katéterezni kell? Mert azt mondjuk nem szeretném. Ha igen, mi sérülhet meg annyira, vagy milyen okból kerülhet sor katéterezésre?

2024. máj. 26. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem lesz az a farokcsapkodás picit sok?

A hímvesszőt én inkább valamilyen puhább dologgal csapkodnám meg a fokozatossag elve alapján első körben, esetleg violat winddal vagy csalánnal próbálnám meg megszadizni. Kicsit humánosabb dolgok ezek, cserébe kisebb eséllyel okoznak (maradandó) sérülést, de ettől függetlenül veszettül tudnak fájni.

2024. máj. 28. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:
*violet wand, elnézést, elírtam az előző válaszomban.
2024. máj. 28. 17:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma délután túlestem rajta. 5 csapást bírtam, fa vonalzóval, de ott már kegyetlenül fájt. Igazából azóta is fáj.

Kicsit túlvállaltam magam ezzel a 30 csapással, amire készültünk.

2024. máj. 28. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!