Van valami bajom? Ugye nem kaphattam el semmit sem?
Figyelt kérdés
A nemi szervemen, a fitymánál egy aprócska piros folt van. Első ránézésre olyan, mintha vérfolt lenne (tehát mintha véres lenne), konkrétan egy vérpiros, aprócska foltocska, valahogyan a bőr alatt vagy nem tudom. Én abban reménykedek, hogy a mai napon, amikor egy lánnyal voltam, "kicsit megdolgoztattam jobban, mint kellett volna", és ezért felsértettem. De parázok attól, hogy valami nagy baj van, elkaptam valamit.2010. okt. 28. 21:21
1/5 anonim válasza:
hát, ha a csajnak volt valamije azt elkaphattad...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezzel igazán megnyugtattál. Reális magyarázat, persze, de reménykedek abban, hogy nem volt semmi baja :/
2010. okt. 29. 10:54
3/5 anonim válasza:
Ha nem védekeztél ellene, akkor bármit elkaphattál. Folttól függetlenül.
HajDoktor
4/5 anonim válasza:
Van egy csomó STD, amit az ellenkező nem tünetmentesen hordoz, és fertőz, a másikon meg kijön a betegség.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak megsérült a hámfelület az intenzívebb közösüléstől. Használj óvszert. Miért hiszitek, hogy a másik egészséges! Bármi megeshet. Ha nem múlik pár napon belül, irány a bőrgyógyászat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!