Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miből tudom megállapítani...

Miből tudom megállapítani hogy biztos magömlés-e? (lent)

Figyelt kérdés
2-3 napja mindig amikor felébredek foltos a boxerem de eddig fehérbe aludtam,most e miatt váltottam (kékre) de azon se tudom megállapítani biztosan és mivel bepisilni nem szoktam arra gyanakszom,hogy magömlés (mert még nemvolt).Szóval mivel tudnám megállapítani biztosan vagy miylen színű alsóval?
2010. okt. 28. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Vegyél fel feketét.

Ha megszárad a cucc rajta akkor fehér lesz (valószínűleg).

2010. okt. 28. 21:01
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. okt. 28. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Tök más a szaga a kettőnek...
2010. okt. 28. 22:15
 4/6 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A magömlés tényét könnyen megállapíthatod az alőzményekből is mivel ezt álatlában ha félálomban is de kellemes élménnyel társul. Szexuális töltetű álmok stb...

Ha maára azanyagra akarunk kitérni akkor egyszerűbb a doog próbáld meg kimosni meglegvizzel majd egy másik alkalommal hideggel a melegvíztől inkább nyálkásabb mig a hidegtől könnyebben jön ki a ruhából és olyanm intha kicsapódna.

De a szagáról is megbizonyosodhatsz mivel elég jellegzetes az illat és ha minden alkalommal egyforma akkor sanszos hogy spermával és ondóval van dolgod.

Mellesleg ha még frissiben meg tudod nézni akkor a spermátami fehé elé jól el lehet különíteni a vivőanyagtól az ondótol ami inkább kocsonyásabb és enyhén sárgás színezetű.

2010. okt. 29. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:

gondolom anyuka mosa gatyáid szval :D ne vált feketére maradj fehérlnél :D

am meg korod mert 13 körli vagy akkor az :d

2010. okt. 30. 02:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. nov. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!