Múlthet csütörtökön volt a korulmetelesem(eü ok miatt) mindenképp szükséges volt már. Mik a tapasztalatok(felszivodo) cérnát alkalmaztakKinek mi a tapasztalat? Elég érzékeny meg ha a gatyahoz ér..Tippek,praktikák?hogy,mennyiidő volt nektek gyógyulás
Tapasztalatom nincs ebben, de a feszülős alsóban nem tud himbálózni, így nem fog dörzsölődni.
Ha meg otthon vagy, legyél meztelenül és akkor nem fogja irritálni semmi sem.
Szia
Hogyan volt a műtét?
Hány éves vagy?
Kedves,3 személy felszivodo cernannakkal történt,kamillazast javasolt a főorvosur aztán kiesnek/felszívódnak maguktól kb 1-2 hét azt mondta
Meg az érdekelne,hogy utána a fürdés,szexuális életre te mikor tertel vissza köszönöm szépen a válaszodat
Nem várom el, hogy higgy nekem ismeretlenül. 5 nap eltelt már csütörtök óta, tehát ha eddig áztattad, akkor már úgyis mindegy. Az egészet azért mondtam, hogy elkerüld, hogy vasúti sín jellegű hegekkel gyógyuljon a körkörös seb.
Nekem kellett korrekcióra mennem az első műtét után és másodjára a plasztikai sebésznek jobban hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!