Fáj a jobb golyóm. Hidegtől?
Figyelt kérdés
Pár hete este hazaúton buszmegállóban leültem a hideg fémpadra. Pár napra rá elkezdett zsibbadni a jobb golyóm én meg jól megnyomogattam hogy frankón fájjon (irónia). Most ez már biztos van vagy két hete. A szitu kezd jobb lenni, de mikorra múlhat el teljesen? Érdemes elmenni ezzel dokihoz?2010. okt. 28. 19:10
1/3 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, azért tapogattam végig, hogy kiderüljön hogy honnan jön a zsibbadás... kiderült hogy nem is onnan jöt a hülye érzés mint ahol tapogattam, de most emg ott fáj ahol tapogattam. Összetett kicsit
2010. okt. 28. 19:12
2/3 anonim válasza:
Valószinüleg megfázott egy kicsit:) De neaggódj pár nap és elmúlik, csak azlrt fáj mert agyonnyomogattad:D Orvost szerintem felesleges felkeresni, max ha pl 1,5 héten belül nem múlik el.
3/3 A kérdező kommentje:
épp ezaz! már több mint másfél hete, mondjuk sokat enyhült
2010. okt. 28. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!