Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Hogyan nem vagytok...

Fiúk! Hogyan nem vagytok szégyenlősek egymás mellett pisilni a piszoárba?

Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 11:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mással foglalkozom, hanem saját magammal.
2024. máj. 6. 11:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkozunk egymással, meg általában van egy kis elválasztó is. Aki szégyenlős az meg bemegy egy fülkébe.
2024. máj. 6. 11:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért épp a piszoárnál lennék szégyenlős, ha egy fürdőben vagy uszodában a férfi öltözőben és zuhanyzóban teljes egészében is láthatnak ruha nélkül?! 😳
2024. máj. 6. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
#3: Én pl. egyik helyen se járok soha, meg még gondolom sokan mások se. Nem a szégyenlősség miatt, csak nem olyan helyen dolgozom az uszodákat meg nem szeretem. Szóval az én himbilimbimet pasi gyakorlatilag nincs ahol lássa.
2024. máj. 6. 13:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha meglátja a himbilimbit másik pasi, akkor mi lesz? Annak mondom aki szégyenlős, hogy semmi nem fog történni.

Ha mégis valaki odapillant a piszoárnál, és meleg az illető, akkor max szereztél neki egy jó pillanatot, amennyiben hetero, akkor max a méretet nézi meg és ennyi.

2024. máj. 6. 13:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavarna, ha meglátja? Neki is az van a lába között, férfiak vagyunk elvégre. Meg igen, más helyen pl. uszodában teljes testedet látják meztelenül önkéntelenül, ha átöltözöl, zuhanyzol. Engem még apám úgy nevelt, hogy pasi pasi előtt nem szégyenlős. Szóval nem igazán értem, de lehet én vagyok a fura, másnak ez gondot okoz. De az akkor elég sok kellemetlenséggel vezethet, nem tudja az ember mindig takargatni magát szerintem.
2024. máj. 6. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyneműeknek egymás előtt miért kellene szégyenkezni.
2024. máj. 6. 15:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Én pl nem szívesen használom, pedig nem vagyok szégyellős.
2024. máj. 6. 19:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivan ha meglátja

Ugyan az van neki

2024. máj. 6. 21:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Utálok piszoárba pisilni, mert alig tudok ellazulni mások előtt. Az olyat meg pláne nem bírom, amikor válaszfalat is lusták voltak beépíteni.
2024. máj. 6. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!