30 évesen első urológiai kivizsgálás? El fog hajtani az orvos?
Figyelt kérdés
Kamaszkorom óta problémák vannak szexuális téren. Konkrétan impotens vagyok évek óta, a nemi vágyam nulla...előtte se volt magas, ha néha fel is állt a farkam, akkor csak nézhettem hogy milyen görbe (nagyjából ilyen: [link] Szóval ha fel is állna, se tudnám használni. Kamaszkoromban szégyelltem felhozni a szüleimnek ezt a problémát, ráadásul ők akkor váltak, szóval így nőttem fel, hogy csak vertem magamnak a görbe farkamat. Aztán 20as éveim közepétől egyre ritkábban állt fel, ami odáig fajult, hogy mostanra teljesen impotens lettem. Valószínűleg valami hormonhiányos fejlődési rendellenességem lehet, mert a heréim is kicsik a pénisz görbesége mellett. Lehet ezzel a helyzettel egyáltalán még kezdeni valamit, hogy idáig halogattam orvos felkeresését?2024. ápr. 15. 18:07
11/11 anonim válasza:
Miért hajtana el? Baszki legyél már magabiztosabb. Magán helyre mész azért, hogy otthagyd a pénzed. A te pénzed is ugyanolyan jó mint másé. Amúgy meg hajrá, nézesd jól atmagad. Férfi nemi hormon panelt sokan nezetnek már manapság, főleg tesztoszteron szint értéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!