Öltözőben gáz a húspénisz?
Miért lenne gáz
Max megnézik páran
De ha nem mutogatod feltűnően senki nem fog vele foglalkozni
Nekem is húspéniszem van, de próbálok mindig úgy fordulni, hogy ne lássák. Ha nem húspéniszem volna, akkor is ugyanígy tennék.
Haverommal szoktam járni uszodába, nyilván már sokszor láttuk egymásét, előtte nem szoktam szégyellni.
Nem tudom milyen a húspénisz.
De biztos nem gáz.
Kép van?
Gépész vagyok (többek között), sőt, aktívan sportoltam harmincas koromig, így rendszeresen zuhanyoztam öltözőben mások társaságában. Alapvetőn nem téma a másik nemiszerve, nem is bámulják. Természetesen, az extra méretet észreveszik, ám jellemzően avval sem foglalkoznak. Kivétel, ha jóban vannak az illetővel és poénkodásra hajlamos a társaság. Elég sok nagy dákóval rendelkező munkatárssal, edzőtárssal találkoztam ilyen helyzetben. Kérdező, még nálad is jelentősebbekkel is. Számodra nem ciki, ellenben akinek péniszméret irigységé van, annak az önbecsülését kissé lenyomhatja. De ez nem a te problémád!
Amit viszont többször tapasztaltam, a férfiak is pletykálnak. Így munkahelyen a nagy mérettel rendelkezőkről a női munkatársak is értesülnek. Így eléggé népszerűek lehetnek, főként, ha ruhás megjelenésük és stílusuk is elfogadható. 😉
A homo és biszexuális férfi öltözőtársak pedig örülhetnek, ha ilyeneket látnak és csorgathatják a nyálukat. 😉 Aki pedig ezen a téren is nyitott, talán még észre is veszi, ha megtetszik valakinek a zuhanyzóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!