Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Néhány férfi miért hirdeti...

Néhány férfi miért hirdeti olyan büszkén, hogy sohasem törli meg a péniszét?

Figyelt kérdés
Értem, hogy rázzátok, de akkor is marad rajta vizelet. Amitől utána büdös lesz a nadrágotok.
ápr. 8. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
#9 nem, nem bűzlök. Az összes partnerem azt mondta kellemes szagom van. Szerintem genetika, meg nem eszem hagymát, fokhagymát állandóan. Nem dohányzom.
ápr. 9. 17:08
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Ez egy provokatív kérdés, amit rendszeresen feltesznek. (Lehet, hogy ugyanazok?) Napi tisztálkodás és fehérnemű váltás mellett senki nem lesz vizeletszagú kb. 3 csepp vizelettől...

A férfiak számára a wc-ben piszoár van. Ezek mellett általában nincs papír. De ha lenne is, abban talán egyetértünk, hogy senki nem törölgeti a nemi szervét mások előtt szívesen. Vagy fordított helyzetben a hölgyeket ez nem zavarná?

ápr. 11. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de ha az nem zavar, hogy mások elött vizelsz, akkor miért zavar, ha utána letisztítod magad?
ápr. 11. 14:50
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
Amikor vizelsz, arra a rövid időre közelebb húzódsz a piszoárhoz általában, hogy takarásban légy Jó esetben ez megoldható. De általában nincs sok hely. Mindenki igyekszik hamar elvégezni a dolgát. Nem tudnád magad normálisan takarásban még törölgetni. A kérdésre kérdéssel válaszoltál, de azt még nem tudtuk meg: Téged zavarna, ha mások előtt kellene törölgetni a vaginád?
ápr. 11. 15:23
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Sírok gecc

🤣🤣🤣

ápr. 11. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
Férfi vagyok, szerintem undorító baktériumtelep.
ápr. 11. 15:31
 17/21 anonim ***** válasza:
És te szoktad törölgetni mások előtt?
ápr. 11. 15:34
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

14-es:

Egyrészt a vaginát nem lehet törölgeni, mert az belül van, kivül vulva van.

Másrészt engem sokkal jobban zavarna, ha mások elött kellene pisilni, mint az, hogy utána megtörlöm magam.

ápr. 11. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
29%
Ezt egy no irta. Nem esik le a tantusz, hogy teljesen mas a felepitese, attol, hogy hugyos vecepapir ragad ra inkabb, nem higienikusabb.
ápr. 11. 20:39
 20/21 anonim ***** válasza:

19:36 (14-es)

Ízlés kérdése, kinek mi a kellemetlenebb ebben a helyzetben. Ha téged már az is zavar, hogy valakinek háttal vizelj, miért várod el a férfiaktól, hogy ebben a helyzetben a szükségesnél hosszabb időt töltsenek?

Helytelenül fogalmaztam, de örülök, hogy ennek kiragadása mellett a kérdésre is sikerült választ adni, még ha kicsit ellentétes is az elvárásaiddal.

A férfiak a nőkkel szemben le tudják rázni a maradék nagy részét. De a férfiak húgycsöve jóval hosszabb, és bizony hiába a rázás vagy törölgetés, még akkor is kerülhet a húgycsőből vizelet a nadrágra, amikor már elhagytuk a mosdót. De ez napi fürdés és a fehérnemű cseréje mellett aligha lehet valós probléma.

ápr. 11. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!