Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Néhány férfi miért hirdeti...

Néhány férfi miért hirdeti olyan büszkén, hogy sohasem törli meg a péniszét?

Figyelt kérdés
Értem, hogy rázzátok, de akkor is marad rajta vizelet. Amitől utána büdös lesz a nadrágotok.
2024. ápr. 8. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
#9 nem, nem bűzlök. Az összes partnerem azt mondta kellemes szagom van. Szerintem genetika, meg nem eszem hagymát, fokhagymát állandóan. Nem dohányzom.
2024. ápr. 9. 17:08
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Ez egy provokatív kérdés, amit rendszeresen feltesznek. (Lehet, hogy ugyanazok?) Napi tisztálkodás és fehérnemű váltás mellett senki nem lesz vizeletszagú kb. 3 csepp vizelettől...

A férfiak számára a wc-ben piszoár van. Ezek mellett általában nincs papír. De ha lenne is, abban talán egyetértünk, hogy senki nem törölgeti a nemi szervét mások előtt szívesen. Vagy fordított helyzetben a hölgyeket ez nem zavarná?

2024. ápr. 11. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de ha az nem zavar, hogy mások elött vizelsz, akkor miért zavar, ha utána letisztítod magad?
2024. ápr. 11. 14:50
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
Amikor vizelsz, arra a rövid időre közelebb húzódsz a piszoárhoz általában, hogy takarásban légy Jó esetben ez megoldható. De általában nincs sok hely. Mindenki igyekszik hamar elvégezni a dolgát. Nem tudnád magad normálisan takarásban még törölgetni. A kérdésre kérdéssel válaszoltál, de azt még nem tudtuk meg: Téged zavarna, ha mások előtt kellene törölgetni a vaginád?
2024. ápr. 11. 15:23
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Sírok gecc

🤣🤣🤣

2024. ápr. 11. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
Férfi vagyok, szerintem undorító baktériumtelep.
2024. ápr. 11. 15:31
 17/21 anonim ***** válasza:
És te szoktad törölgetni mások előtt?
2024. ápr. 11. 15:34
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

14-es:

Egyrészt a vaginát nem lehet törölgeni, mert az belül van, kivül vulva van.

Másrészt engem sokkal jobban zavarna, ha mások elött kellene pisilni, mint az, hogy utána megtörlöm magam.

2024. ápr. 11. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
29%
Ezt egy no irta. Nem esik le a tantusz, hogy teljesen mas a felepitese, attol, hogy hugyos vecepapir ragad ra inkabb, nem higienikusabb.
2024. ápr. 11. 20:39
 20/21 anonim ***** válasza:

19:36 (14-es)

Ízlés kérdése, kinek mi a kellemetlenebb ebben a helyzetben. Ha téged már az is zavar, hogy valakinek háttal vizelj, miért várod el a férfiaktól, hogy ebben a helyzetben a szükségesnél hosszabb időt töltsenek?

Helytelenül fogalmaztam, de örülök, hogy ennek kiragadása mellett a kérdésre is sikerült választ adni, még ha kicsit ellentétes is az elvárásaiddal.

A férfiak a nőkkel szemben le tudják rázni a maradék nagy részét. De a férfiak húgycsöve jóval hosszabb, és bizony hiába a rázás vagy törölgetés, még akkor is kerülhet a húgycsőből vizelet a nadrágra, amikor már elhagytuk a mosdót. De ez napi fürdés és a fehérnemű cseréje mellett aligha lehet valós probléma.

2024. ápr. 11. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!