Miért lankad le a farkam ?
Nagyon ráparázol.
Nekem is elő fordult új kapcsolatban de hamar elmúlt.
Néha rásegített egy kis Orállal aztán feloldódtam.
Szerintem az lehet a baj, hogy nagyon rástresszelsz. Első barátnő? Ha nem, akkor a többivel előtte minden rendben volt? Ezzel a lánnyal soha nem sikerül? Ha magadnak csinálod, akkor eljutsz a végéig?
Na ha csak vele nem sikerül, akkor egyértelműen lelki okai vannak. Esetleg hanyagoljátok a behatolást, ne legyen az a célotok. Játsszatok egymás testével máshogy, okozz neki fergeteges orgazmust a kezeddel, nyelveddel. Ez ugye egyrészt neki is jó, másrészt meg a te egódnak is, hogy még a farkad használata nélkül is ennyire ki tudsz elégíteni egy nőt (Amúgy is, megfelelő technikával egy nőt jobban fel tudsz húzni a péniszed nélkül, mert ugye abban neki tényleg csak a behatolás jó, a kezedet/nyelvedet viszont a teste legtöbb pontján élvezi.)
Persze azért te se maradj ki a pozitív élményekből, ő is juttassák téged a csúcsra máshogy. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!