Melyiket érdemesebb megcsinálni? Teljes test MR vagy egy mindent lefedő szűrőcsomag(vérvételek, ekg és minden egyéb vizsgálat)?
Ilyen indikációval, ha engem kérdezel, inkább egy jó sportos hétvégére költsd a pénzedet.
De mivel kis szorongást sejtek a háttérben, válaszd azt, amit te többre tartasz.
Elsősegély kommentelővel értek egyet.
Egyébként az MRI sok mindent nem mutat ki, vérvétel, vizelet, bizonyos mintavevő vizsgálatok jobbak. Például vérvétel ki tudja mutatni az autoimmun betegségeket, vitaminhiányt stb. Vagy egy tükrözés és mintavétel rá tud mutatni betegségekre, gondolj bele, minek kínoznának minket tükrözéssel, ha helyette elég lenne az MRI (igen tudom, az MRI drága, olcsóbb a kórháznak a tükrözés, de nyilván csak tükrözéskor lehet mintát venni). Vagy egy cukorterhelés, cukorbetegség és IR vizsgálatakor, MRI nem tudása kimutatni. És még sorolhatnám, szerintem ne MRI-vel kezdj
Semelyiket.
Vér-vizelet. Ha van bármi panasz akkor azzal elmenni szakorvoshoz és ő segít hogy mit.
Ezen kívül minden rákszűrő vizsgálatot amit a te nemedben és koeodban ajánlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!