Körülmetélést saját elhatározásból csináltattad?
Figyelt kérdés
Vélemény tapasztalat ha saját elhatározásból csináltattad. Mi okból? Mennyi idős voltál akkor?ápr. 1. 12:41
2/16 anonim válasza:
Igen, sokkal esztétikusabb, higienikusabb így.
4/16 anonim válasza:
Igen. Túl hosszú fityma, 25 évesen megelégeltem. Folyton előrecsúszott a gumiban is. Jobb nélküle, mint vele...
7/16 anonim válasza:
Igen. 28 évesen, mostmár 10 éve, és nagyon jó nélküle.
8/16 anonim válasza:
Orvosi oka nem volt.Régóta hátrahúzva hordtam,nagyon tetszett fedetlenül,38voltam akkor.1es válaszadó vagyok
9/16 anonim válasza:
En 25 ev3sen csinaltattam esztetikai, es higienias okokbol. Szerintem is sokkal jobb bor nelkul, raadasul baratnom is jobban szereti.
10/16 anonim válasza:
Ez egy allandoan visszatero tema itt, es lehet, hogy sokaknak mar elege van belole.
Valaki szerencsere csinalt egy csoportot a Redditen csak ennek a temanak a megtargyalasara:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!