Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 30%os DNS fragmentációt mivel...

30%os DNS fragmentációt mivel lehet csökkenteni? Tudtommal csak lombik jöhet szóba ilyen fragmentációnál.

Figyelt kérdés
Reprodukciós doki meg azt mondta hogy inszeminációt is lehet, andrológus szerint még csak Lombik(ICSI) kinek higyjek? Tanácstalan vagyok teljes mértékben

2024. márc. 28. 15:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Gondolom emellett párod mindent megtesz az egészséges életmódért is, hátha. :( A kora nem jelenthet gondot? Ferfiaknál sem olyan egyszerű a helyzet 40 felett, általában akkor kezdődnek a genetikai problémák az ő reprodukciós rendszerükben is. Pl: azt mar elvileg bizonyították, h autizmus idősebb férfiak gyerekeinél gyakoribb.
szept. 18. 11:14
 22/24 A kérdező kommentje:

Jó hírek 😁 mindent megtesz, mediterrán alapon étkezik,nuku cigi alkohol,40 lesz jövőre,autizmus a pcos-eknél is nagyobb eséllyel előfordulhat,én az vagyok,illetve a munkámból adódóan látom hogy a mai világban mind1 már,de elég sok az autista gyerkőc..

Mindent úgy csinál ahogy kell, hálistennek összefogunk ebben a helyzetben is,és minden boldogságunk meg lenne ha sikerülne a baba,és egy új lélek jönne le hozzánk.

szept. 19. 10:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Javul a helyzet ezek szerint?? Jaj de jó!

Így valóban nem idős a parod egyaltalán. És egyre több az auti/adhd gyerek. A mai világ kis túlzással kierőszakolja az emberekből ezeket a fejlődési nehézségeket...

szept. 19. 11:12
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül javul,főleg a DNS fragmentáció,de reménykedünk benne hogy jobb lesz decemberben.
szept. 20. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!