A herék miért éppen tojás alakúak?
Azt egyébként a fiúk észreveszik, hogy tojás alakúak?
Maguknak nem találják ezt furcsa dolognak látványra, hogy teljesen tojásokra hasonlítanak nekik?
Igen, észrevesszük, van szemünk.
Nem, nem fura. Ha mondjuk gömbölyű lenne, akkor kevésbé kéne furának találni, vagy mi itt a gondolatmenet? Így fejlődött ki, így születtünk, mindenkinek ilyen. Az sem fura, ha valakinek 5 ujja van egy kezén vagy van egy "lyuk" a hasa közepén "köldök" címszó alatt, ez van.
Serdülőkorban ahogy elkezdtek nőni, lógni, eleinte én is nézegettem magamnak. Nyilván láttam, hogy milyenek. Talán amiatt van ilyen formájuk, hogy ne forduljanak el a herezacskóban (néha így is el tud, arra figyelni kell).
De valóban, főleg amikor lazán lógnak, teljesen hasonlítanak a tojásokra.
Észre veszik. Meg amúgy is a becenév az 'tojás'. Igazából nem is gondolkodtam mostanáig hogy furcsa e, hogy tojás alakja van, de így hirtelen belegondolva sok máson lehetne gondolkodni mint maga az alakján.
Ha már a lenti dolgokról van szó, akkor például, hogy pont miért van ott, hiszen tulajdonképpen nem használod semmire sem (eltekintve hogy mire is szolgál)
Viszont azon már gondolkodtam, hogy az miért pont az orrból folyik a takony, ami az arcod kellős közepén helyezkedik el...
Lányok szemében biztos furcsaság, ahogyan ott lógnak, meg himbilimbiznek.
Nekünk meg folyton vigyázni kell rá, mert elég gyakran megnyomódnak a naciban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!