30 éves a férjem sokat dolgozik, aggódalmaskodik, nagyon
sovány és lankadt a szexualitása. Kérdésem: köze lehet
a pajzsmirigynek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 10:06
1/5 anonim válasza:
Igen!Jó lenne ha elmenne endokrin szakrendelésre. Egy vérvételből kimutatható alul-vagy felül működik a pajzsmirigye. Sógornőm férje, pont ilyen panaszokkal került endokrinológushoz. Persze előtte össze vissza vizsgálták, végül kiderült a problémája. Gyógyszert szedett és szép lassan helyrejött, úgy emlékszem három hónapig kellett hozzá.
2010. okt. 26. 10:14
2/5 anonim válasza:
Szia!Az én férjem dettó.Sokat melózik, lefogyott és lankadt a szexualitása.Nálunk elküldték pajzsmirigy vizsgálatra és prosztatára.Prosztata gondok lettek, ami egyenlőre gyógyszeres kezelés alatt áll, de hízni most sem hízik.Kérdésedre a válasz, nem csak pajzsmirigy lehet.Igaz az én párom 40 éves.De a doki szerint nem lehetne még ennyi idősen sem gond a prosztatával.
Mindenképp kivizsgálás.
2010. okt. 26. 12:59
3/5 anonim válasza:
szerintem nem kell feleslegesen találgatni. egyszerű kimerültség is lehet.
a mozgás az kell a tesztoszteronhoz, de ne a halálbamenő munkára gondoljatok. az nem jó semmire sem:S
nekem akkor megy a legjobban, ha járok gyúrni, és mellette kipihent vok:)
amikor 10-13órákat melóztam, az nagyon nem tetszett a barátnőmnek. hát még nekem...
a lényeg a kiegyensúlyozottság! ha nem teheti meg, arra nem tok okosat mondani:S
2010. okt. 26. 15:35
4/5 anonim válasza:
Lehetséges. Teljes labor...Nyaki UH...tessék orvost felkeresni...
2010. okt. 30. 01:08
5/5 anonim válasza:
Egy orvos válaszát látod. A válaszom egyértelműen igen, azaz, a pajzsmirigy-túlműködésnek igenis hasonló tünetei vannak. Viszont az említett tüneteket még több száz betegség is produkálhatja, ezért kérlek, vidd el a férjed orvoshoz, mert beteg - lehet, hogy csak bélférge van. de az is lehet, hogy leukémiás. A hasonló (ne haragudj) gügye kérdések mindig abból adódnak, hogy a betegeknek , sőt az orvosoknak sincs gőzük arról, hogy mi a tünet, mi a panasz, mi a lelet és i a diagnózis. Az egész egészségügy olyan fogalmi zűrzavarban szenved, mint még nem volt a Bábeli Zűrzavar óta. a te férjed tünetei tehát egy betegséget takarnak (de ezt több száz lehetőség közül kell kiválasztani - ezt nevezzük orvostudománynak)-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!