Körülmetélés után vérzés, normális?
Először is szeretném elmondani, hogy nem a személyes orvosi konzultációt szeretném kiváltani a netes kérdéssel, csak ha esetleg valakivel történt hasonló, az megoszthatná a tapasztalatait.
Szóval tegnap teljes körülmetélésem volt. Elkerülhetetlennek láttuk a dokival mert lankadt állapotában sem lehetett már hátrahúzni.
A műtétet komplikáció nélkül lement, hazajöttem. Lefekvésnél pár helyen kis átvérzés, de semmi extra.
Aztán éjszaka 3 alkalommal felebredtem arra hogy merevedésem van és fáj. Persze ez is normális. Vissza is aludtam pár perc után.
Aztán reggel látom, hogy a pénisz alsó felén csurom véres a kötés. Itt most gondolom az történhetett, hogy a varrás ott felszakadt az erekció hatására. Vagy ha esetleg átvágták a fitymaféket, akkor az vérzik az erekció miatt (nem tudom sajnos h átvágták-e).
Szóval nem vártam meg a doki által javasolt 24 órát, picit előbb kötést cseréltem. Bő fél órája. Lekezeltem úgy ahogy kell.
De a kérdéses részén most is vérzett (nyilván az is belejátszhat hogy leszedtem a kötést és az picit felszakította) , nem ömlik belőle, de 4-5 csepp lement a földre, meg kétszer le kellett törölni a szerszámomról.
Ezt leszámítva egyébként semmi gond nem volt a kötés cseréjénél, nem néz ki rosszul a dolog.
Most ugye eltelt bő fél óra, semennyire nincs átvérezve a kötés, egyedül felülről látszik h picit összegyűlt ott a vér, de az is már be van száradva.
Járt valaki hasonlóan, mennyire nagy probléma esetleg ha felszakadt a varrás?
Magánban voltam és nem olyan egyszerű visszamenni... Pláne h most március 15. és hosszú hétvége van.
Ha ma éjszaka is lesz merevedés, szerintetek újra vérezni fog?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy kis verzes az elofordul, ha folyamatosan verzik akkor viszont orvoshoz kell menni.
Ha a kotes ragad a sebhez lehet ala mondjuk Vazelint tenni akkor nem rangatja minden alkalommal amikor kotest cserelsz.
Nekem is ugyanott vérzett. Rájöttem hogy kivágták nekem is, mert a pénisz alsó részén, a fitymafék helyén is van varrat, pedig az fentebb van mint a vágás vonala.
A sebbel nincs bajom, csak a makkom kva érzékeny :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!