Körülmetélésen 5 napja estem át. Nem nagyon látok változást. Ugyan olyan dagadt ugyanúgy fáj. És 2 napja egy sárgás váladék is ürül nagyon kis mennyiségben napi 2x. Normálisnak mondható ez 5 nap után vagy valami baj van?
Engem 3 napja metéltek körül, a doki azt mondta másnap levehetem a kötést, nem is kell újrakötni. Na ez nem ment. A kötéscsere kegyetlen volt, picit bele volt ragadvay csípett is, bekamilláztam, betadinoztam és visszakötöttem. Nagyon ki volt száradva és érzékeny volt.
Második napra bedagadt de nem volt olyan elevem a "seb" és mivek nem is volt teljesen betekerve, próbáltam kicsit egyre többet kihagyni az érzékenység is jobb lett. Már úgy aludtam hogy nem tekertem be, ma a harmadik napon pedig már be sem tekertem, nincs is olyan száraz de a varrásnál a duzzanat megvan. Szerintem le kell győzni magunkat és hallgatni a dokira, tudom érzékeny és félünk normális e de igen az és rövid idő alatt azon lenni hogy lekapjuk a kötést. Tudom neked már nem hasznos de másnak még lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!