Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélésen 5 napja estem...

Masala kérdése:

Körülmetélésen 5 napja estem át. Nem nagyon látok változást. Ugyan olyan dagadt ugyanúgy fáj. És 2 napja egy sárgás váladék is ürül nagyon kis mennyiségben napi 2x. Normálisnak mondható ez 5 nap után vagy valami baj van?

Figyelt kérdés
Pirosság nincs, dagadtsàg csak a varrás mentén van. A varràs húzódik. Nem tudok semmilyen nadrágot viselni mert akkor nem tudok sétálni sem. Így is nehéz. Az interneten attól kezdve hogy 2 nap után minden rendben van azon át hogy 4 nap után vissza lehet állni munkába addig, hogy max egy hét és normálisan érezzük magunkat minden található. Mindenki mást mond. Nem tudom megítélni,hogy a felépülésem normálisan zajlik e vagy sem.

márc. 14. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem 3 napja metéltek körül, a doki azt mondta másnap levehetem a kötést, nem is kell újrakötni. Na ez nem ment. A kötéscsere kegyetlen volt, picit bele volt ragadvay csípett is, bekamilláztam, betadinoztam és visszakötöttem. Nagyon ki volt száradva és érzékeny volt.

Második napra bedagadt de nem volt olyan elevem a "seb" és mivek nem is volt teljesen betekerve, próbáltam kicsit egyre többet kihagyni az érzékenység is jobb lett. Már úgy aludtam hogy nem tekertem be, ma a harmadik napon pedig már be sem tekertem, nincs is olyan száraz de a varrásnál a duzzanat megvan. Szerintem le kell győzni magunkat és hallgatni a dokira, tudom érzékeny és félünk normális e de igen az és rövid idő alatt azon lenni hogy lekapjuk a kötést. Tudom neked már nem hasznos de másnak még lehet az.

márc. 31. 10:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Na akkor itt egy kis frissítés. Gyakorlatilag 5 nap után elkezdett rohamosan gyógyulni. 10. napra már az összes felszívódó varrat kiesett. 12-edik napon már 6 óra hosszat képes voltam piacolni másik városban tömegközlekedésben utazva. Sosem vérzett stb. Asszem március 10-en volt műtét most április 6 van. A repülő úton túl voltam március 25-en minden gond nélkül. Egyáltalán nem viselte meg. Mostanra az egyetlen dolog ami maradt hogy nagyon ritkán érzem, hogy a makkot dorzsoli az az a laza boxer amin vastag közepén a varrás de mozdonyon utaztam órákat, betonoztam a kertben, 10 órát gyalog turaztam tegnap előtt 15 kilométer. Szóval azt mondom hogy én készen voltam a normális életre 14 nap alatt de még nem gyógyult meg teljesen a vágott bőr rész sem nyert szép alakot meg de a szexszel sincs gond. Az itt általalok elmondottak alapján az enyém nagyon gyorsan gyógyult ami valószínűleg a növény alapú étrendnek köszönhető. Köszi. Minden jót sziasztok
ápr. 6. 06:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Vegán indiai csicseri borsó curryt főztem.
ápr. 6. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!