Olyanok válaszát várom, akinek Fordyce szemcsék vannak a péniszén. Mi módon lehet számukat csökkenteni, vagy eltüntetni őket?
Szia!
Nekem is vannak Fordyce pöttyeim, már elég régóta, amikor még nem is éltem nemi életet, először arra gondoltam hogy hátha el kaptam valamit, de nem csak úgy jött magától.Próbálkoztam kenőcsökkel,(mindenfélét, hátha valamelyik jó lesz)aztán vettem a gyógyszertárban "Wartner" fagyasztós szemölcseltávolítót az sem használt.Azt értem csak el vele, hogy irtózatosan fájt, utána meg napokig égett a makkom pereme, ha netán hátrahúzódott a fityma, majd megőrültem amikor hozzáért az alsónadrágomhoz. Na akkor úgy döntöttem, elég.Azóta is megvannak, nem lett se több,se kevesebb.Utána olvastam több oldalo, fórumon, mindenhol azt javasolják,hogy úgy kell hagyni,sőt orvos válaszában az is volt, hogy eltüntethető, de nem 100 %, lehet hogy kiújul.Az unokatestvéremnek is van, lehet hogy talán a hajlam is öröklődik(ezt csak én gondolom)Ugyhogy nyugi, fel a fejjel, ha valóban Fordyce pöttyeid vannak és NEM MÁS, akkor hagyd ahogy van, javítani úgysem tudsz, kárt meg ne okozz magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!