A pasimnak zöld foltok vannak a farkán és a heréjén. Ez ugye nagyon gáz?!
Figyelt kérdés
Én kiakadtam mikor megláttam, és sürgősen haza kellett rohannom. Ez mitől lehet? Mert biztos hogy nem normális dolog :( Most felhívjam? És mit mondjak ha megkérdezi hogy miért szaladtam el?2010. okt. 24. 23:53
11/27 anonim válasza:
"Egyébként nem lehet h beszívatott és ráfestette a foltokat?"
bocs, de nagyon buta vagy.
12/27 anonim válasza:
Nem lehet,hogy van rajtad kívül más barátnője és esetleg kiszívogatta? Vagy nem olyan zöld?nem is értem..kórházban vagyok gyakorlaton,nap mint nap látok egy csomó péniszt és még ilyet én se láttam. :)
18/L
15/27 A kérdező kommentje:
Azért mondtam hogy ráfestette, mert max. akkor lehetne zöld, ha penészedne :D Azt sem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
2010. okt. 25. 00:05
17/27 A kérdező kommentje:
Nincs kép, és nem megyek vissza lefényképezni miattatok...:-P
2010. okt. 25. 00:06
18/27 A kérdező kommentje:
sötét :S
2010. okt. 25. 00:07
19/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!