Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszukuletet meg lehet...

Fitymaszukuletet meg lehet oldani hazilag?

Figyelt kérdés
16 vagyok es szerintem fitymaszukuletem van. Azert nem szeretnek dokihoz menni, mert ahhoz 18 ev alatt szuloi engedely kell, anyamek ele meg furcsa lenne odaallni hogy "hello apuanyu fitymaszukuletem van"
2010. okt. 24. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

A korai magömlés pszichoszomatikus szabályozási probléma. Többminden testi tünet, de főleg lelki eredetű okozza, amihez pluszban társul még a saját szégyenérzeted, stresszelésed, amely még csak ront a helyzeten.

Nézd... Meggyógyulni csak és kizárólag akkor van esélyed ebből, ha komolyan állsz hozzá, és kellően elszánt vagy megoldani a problémát. Ebben is van már valamennyi tapasztalat a birtokomban, azonban amíg így alapból ennyire szégyellős vagy, addig ez a probléma nem is fog megoldódni. Ezt tapasztalatból előre ki merem jelenteni.

Döntsd el, mit akarsz, mit szeretnél!?

CSAK AKKOR vágj bele, ha tényleg hajlandó vagy elszánni magadat a megoldásra, és nem fiadsz vissza ettől a kihívástól. Kben értelme nem lex belevágni.

Üdv: EE

2010. okt. 26. 04:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy találó idézetet találtam neked a 8 mérföld c. filmből:

"Nem számít, hol élünk, nem számít, kik vagyunk - korlátok vesznek körül. Némelyik valódi, némelyiket csak odaképzeljük. Sokan közülünk önként elfogadják ezeket a korlátokat. Mások egyenesen kénytelenek így tenni. De olyanok is akadnak, akik úgy érzik: muszáj kitörniük, még akkor is, ha az, ami a korlátok túloldalán várja őket, egyszerre ijesztő és ismeretlen."

Ha kitörnél, erre egy útirány:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..

Üdv: EE

2010. okt. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!