A fitymátok merevedés után visszamegy a makkra magától? Nem zavar titeket, ha kint van a makk pl. a gatyában?
Figyelt kérdés
Nekem félmereven is teljesen kilóg, és nem megy magától vissza a makkra, így gyakran kint van a makkom, még gatyában is. Már nem igazgatom, mert hozzászoktam. Egyébként a fitymám rövid, a makkom 2/3 át fedi csak.2024. febr. 17. 09:34
2/20 anonim válasza:
Nem, nem megy vissza és nem is zavar.
3/20 anonim válasza:
Nem mindig és nem zavar, már én is hozzászoktam.
4/20 anonim válasza:
Ha hosszú fitymámmal nem volt olyan szerencsém, hogy fedetlen legyen a makkom, pedig mindig szerettem volna, de nem tudtam hátul tartani a bőrt. Aztán kb 10 éve körülmetéltettem magam, azóta szabadon van, és nagyon jó így.
5/20 anonim válasza:
Nekem is metelt, es sokal jobb, hogy a makk mindig szabadon van.
6/20 anonim válasza:
Nekem nem húzódik hátra magától ha feláll.
7/20 anonim válasza:
Nekem is igazi elefántormányom volt, amíg egy arab doki körül nem metélt vallási okok miatt. Aztán olyan feszesre vágta, hogy ernyedten kevés, míg erekcióban minimális mozgatható bőr maradt.
8/20 anonim válasza:
7-es Ezt Magyarországon csinálta? Sok orvos nem tudja, hogy kell jól csinálni feszesre ezért néha olyanra hagyják, hogy lankadtan még félig rálóg a makkra.
9/20 anonim válasza:
Nekem le se jön róla merevedéskor. Mielőtt valaki jönne hogy szűkületem van, ne farassza magát, nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!