Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet az oka, hogy mindig...

Mi lehet az oka, hogy mindig impotens voltam? 30F

Figyelt kérdés
Kamaszkoromban is az voltam már. Sose voltam vele orvosnál.
jan. 25. 19:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Akkor nem impotens vagy, más gond lehet.

Éjjel álmodban feláll, vagy ha szexfilmet nézel? Próbáld ki, ez fontos.

jan. 26. 15:11
 12/25 anonim ***** válasza:

Szervi ok lehet pl., ha a heréid nem termelnek hormont. A herezacskóban van mindkét here? Pici korodban nem volt olyan nálad, hogy "le nem szállt here"?

Anyukád nem említette?

jan. 26. 15:25
 13/25 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvoshoz, majd ő megmondja mi a teendő. Mi csak találgatni tudunk.
jan. 26. 15:38
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem áll fel álmomban sem, szexfilmet sose néztem.

A heréim a herezacskóban vannak, arra emlékszem hogy a jobb oldali herém ingahere volt, néha felcsúszott a lágyékcsatornába, valamelyik leleten rajta is van, de műteni nem kellett, kamaszkoromra magától megszűnt.

jan. 26. 16:08
 15/25 anonim ***** válasza:
Aszexuális vagy.
jan. 26. 16:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Akkor nézzél szexfilmet, hátha lesz hatása...Lehet, hogy nem ért ilyen inger még.. de elég elképzelhetetlen.

13 is én voltam, menj orvoshoz, nem volt jó ötlet idáig halogatni a vizsgálatot...

jan. 26. 16:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha sokáig nem a herezacskóban volt az egyik heréd, akkor /a magasabb test-hőmérséklet miatt/ károsodhatott. De attól még a másik rendesen működne, és az is elég lenne. Ne itt találgassunk, menj orvoshoz, és írd meg mi lett.
jan. 26. 17:15
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy halogattam, mivel sokáig nem is foglalkoztatott, jól éreztem magam így is. Nincs semmilyen testi vagy szellemi defektem...elég magasra nőttem, edzeni is jártam, diplomát szereztem, munkám is van stb. Most is inkább csak a kíváncsiság vezérel.
jan. 26. 17:25
 19/25 anonim ***** válasza:
Jó eunuch lettél volna. Nem kellett volna félteni tőled a lányokat.
jan. 26. 17:32
 20/25 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem a SOTE-ra jártál :D

Azért tégy egy próbát, hátha működik...csak észre sem vetted...

jan. 26. 17:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!