Ha megritkult a homlokomnál a hajam, akkor biztos kopasz leszek előbb-utóbb?
nem tudom lehetséges de katonaságnál is akik sokat hordtak tányérsapkát vagy ködvágót elkezdett hullani a hajuk mert nem kapott levegőt a fejbőr meg kikoptatta a sapka
Attól is függ mivel mosol hajat, mennyiszer mert a túl sok hajmosás sem jó meg nemtudom waxolod e vagy zselézed e a hajad vagy erősen copfba kötöd hátra mert az sem feltétlen mindig jó
Igen!
Magam is így kezdtem. Pedig régen nagyon dús, egy időben még hosszú hajam is volt, akár Rákóczi Ferencnek. Most pedig évről évre kopaszabb elől és a fejtetőn. Mindeközben a testszőrzetem növekszik, abból egyre több van. :-( Hajam, arcszőrzetem őszül, utóbbi főként az államon.
52F
A hajbeultetes az egyetlen megoldás erre. És igen minden bizonnyal kopasz leszel, alattomosan, évekig észre sem veszed, nem fog feltünni, aztán egyszer csak fél, vagy 1-2 éven belül bedurvul, de akkor sem fogod észre venni, aztán...aztán kimész este a konyhába, enni valamit, éves közbe pörgeted a facet, véletlen megnyitod a kamerát, ami pont selfi módban van és BUUUMMMMM!!!!! Egyből látni fogod, akkor már látni fogod 8K-ba, bestresszelsz, kikészülsz, vége a világnak....
Hajbeültetésre kell gyűjteni, 2 milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!