Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a herémmel? Mit...

Mi lehet a herémmel? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. Nem tudom mióta érzem másnak. Ma kezdett kényelmetlen érzés lenni a bal herémben, mintha feszítene, mikor járok akkor csak, és nem mindig. Megnéztem és szerintem nagyon mint a másik, tapintásra nehéz megmondani de lehet keményebb is, és mintha kicsit feljebb lenne mint a bal. Amúgy ezt se tudom, nekem jobbra fáj, mert szemből a bal az.

Szóval most eléggé beparáztam, nem tudom kit keressek, ezzel háziorvoshoz menjek? Teljesen tanácstalan vagyok.

2024. jan. 22. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Urológus minél előbb, majd megnézi, megvizsgálja.

Ne félj elmenni! Nem beutalóköteles!

2024. jan. 22. 17:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Felhivtam a klinikát, és azt mondta nem tudok menni mert nincs ideiglenes lakcímem a városba ahol vagyok kollégiumban, szóval ha ezt elrendezem holnap mikorra kaphatok beutalót, vagy nem kell csak bemegyek? Vagy menjek el a szülővárosomba holnap az egyszerűbb? Mivel nem volt ilyen lakcímem, ezért átkapcsolt az ügyeletre ahol persze azt mondta menjek be, de az nem urológus nem?
2024. jan. 22. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy az egyik here nagyobb mint a másik, illetve az is, hogy nem pontosan egy magasságban helyezkednek el. 21 évesen ezt tudni kellene, és 100%, hogy volt tananyag is, hogy a here mozog, fel-le ezzel védve a hímivarsejteket.

Ami problémára utalhat, az a feszítő érzés. Menj el urológushoz vele.

2024. jan. 22. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Állva, ülve vagy fekve is fáj? Mert lehet herevízsérv is, ami azért kezelhető, ha szakember megnéz.
2024. jan. 22. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyeleten lesz doki, aki szükség esetén át tud irányítani a sürgősségire. Ott van ultrahang stb. Szóval meg tudnak vizsgálni
2024. jan. 22. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Biztos van a kollégiumban lány, aki helyrehozza. Vagy fiú, attól függően, hogy mihez van gusztusod.
2024. jan. 22. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell beutaló, szülővárosodban menj el járóbeteg ellátásra.
2024. jan. 22. 19:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Ülve is érzek feszítő érzést. Holnap kérek ideiglenes legcimet a kolitól, és akkor elvileg tudok menni itt is a járóbetegre, ha nem hazamegyek. Járás közben jött elő, de már ülve is zavaró

4# én is arra gyanakodom. Köszönöm a válaszokat!

2024. jan. 22. 20:18
 9/10 anonim válasza:
Operáció lesz. Here melletti visszer. Semmiség amúgy. De lesz 2-3 év utána míg érezni fogod
2024. máj. 2. 13:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Utólag írok, 3 hónapra rá kaptam volna időpontot :'). Orvos hallgató ismerősöm kérdezte hordok e övet és hogyan,(napi 10-12oraban szorosan hordom mert nagyon vékony a derekam) azóta sokkal lazábban hordom és nem tapasztaltam.

Nem kell mondani csalódtam az egészségügyben, persze azóta se derült ki mi van vele, amíg nem tapasztalom megint nem hiszem hogy kezdek vele bármit is.

szept. 13. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!