Sokszor megvastagodik a fityma önkielégítés után, milyen orvoshoz forduljak?
Figyelt kérdés
jan. 22. 07:46
11/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan a bőr vastagabb
Áprilisra kaptam időpontot az urológiára
jan. 22. 16:23
12/17 anonim válasza:
Próbálj meg úgy maszturbálni, hogy végig hátrahúzva tartod, mintha kb. körül lennél metélve, aztán síkosítóval kényezteted magad. Ha akkor is megduzzad, akkor valóban gondok vannak. Egyébként a legbecsesebb, legintimebb testrészedhez finoman kell hozzányúlni, hiszen csak te tudhatod, hogy mi esik jól.
13/17 A kérdező kommentje:
Beszéltem telefonon egy urológussal. Az elmondottak alapján ödémásnak gondolja, mert ha megnyomom bent marad az ujjam nyoma. Holnap reggel fogadni fog.
jan. 22. 18:58
14/17 anonim válasza:
Menj a fityma és hokizás ellenes orvoshoz.
15/17 anonim válasza:
Igen, pont az ödéma miatt kérdeztem, hogy nem lehet-e az az oka, hogy túl erősen vagy sokáig szorítottad. Mert utána előfordulhat ilyesmi.
Vizsgálat megvolt?
16/17 anonim válasza:
Ödémás lesz ilyenkor (nyirok). Egyszerűen érzékeny a belső bőr. Lehet, hogy egy alacsony metélést fog javasolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!