Mi okozhatta az adott vitaminban azt tünetet, hogy amíg szedtem, addig reggelente(és este alvásból felébredve se) soha nem volt merevedésem?
Pedig így 30 évesen még minden alvás közben/után szokott lenni.(90%-ban) Egy ideje abbahagytam a szedését és azóta újra olyan lett ''mint régen''.
Egyébként az adott vitamin szedése közben sokkal nyugtalanabban aludtam és kevesebbet is. Viszont annyira fáradt nem voltam napközben a kevesebb pihenéstől.
Szóval ezt mi okozhatja egy multivitaminon belül? Konkrét férfiaknak kitalált a cucc.
Vitamin nem okoz ilyen tüneteket, ha ez így lenne, akkor az ételből bevitt vitaminok esetében is így lenne.
A reggeli merevedés pedig nem kötelező jellegű. Éjszaka folyamán többször is van merevedés.
1es
Szerintem pedig ez okozta mivel miután elkezdtem szedni, rá 2-3 napjára jelentkeztek a tünetek. És miután abbahagytam ugyan így pár nap után elmúltak. Ezekben a vitaminokban azért jóval nagyobb adagokban vannak jelen az összetevők mint a kajákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!