Ez mennyire súlyos fitymaszűkület és hogy tudok rajta segíteni?
Mostanában petyhüdt állapotban nem is tudtam a makk mögé húzni (de azért próbálom mosakodáskor alaposan megmosni a makkot), bár kissé félek is a fitymafék miatt, nehogy baj legyen, ha esetleg túl rövid. Kamaszkoromban simán ment, egyszerűen nem mertem még lejjebb húzni a makkon túl (feleslegesnek tartottam), de azóta ugye nőttem is.
Merev állapotban pedig végképp reménytelen, hogy a makk mögé húzzam...
20 éves vagyok, fejleszthető még odalent a bőröm rugalmassága? Egyelőre bármilyen krém vagy egészségügyi segítség nélkül képes lennék elérni rendszeres "gyakorlással", hogy minden normális legyen?
Bár maszturbálás közben nem akad problémám, néha olykor érzem a megduzzadásakor, hogy feszül, de ez inkább kellemes, mint baljós. Szex közben viszont nem tudom elképzelni mi történne. Láttam már képeken/videókon ez után kutatva sokkal komolyabb eseteket is, ahol szinte le van tapadva a bőr, szerencsére nálam nem ez a helyzet. Az óvszer egyébként segít a "csúszkálásban", vagy hátráltat?
Urológushoz még nem járok, de lassan eljön az ideje. Ha esetleg komolyabb lenne az esetem, akkor mivel lenne orvosolható? A fitymafék elvágása (már ha lehetséges...), esetleg részleges vagy teljes körülmetélés?
menj el vele dokihoz azt megmondja
valószínű körülmetélés kell (nem kell megijedni tőle, rutinműtét)
1. Ezernyi kérdés gyakorin
2. Orvos a vége úgyis, mert dokitól kapsz pontos választ
3. Több weboldal is foglalkozik ezzel a témával
Ne kezdjük már újra a fitymaszűkületes kérdéseket, mert semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!