Mitől fájhat a hátam ezeken a pontokon?
A nyakat még csak megértem, mert elfeküdhettem akár, de a többi, amit bekarikáztam is marhára fáj, szinte minden nap. Ma különösen rossz, alig bírok kiegyenesedni is. Jár hozzám masszőr 2 hetente, utána egy pár napig valamivel jobb, de ő se talált semmi, meg a röntgenek/vizsgálatok sem, azon kívül, hogy nyaki bordát találtak, 0-5cm mindkét oldalra a C nem tudom hányas csigolyánál. Viszont ha megnyomom ezeket a pontokat, akkor nem, vagy csak alig fáj, mintha feszülnének a bekarikázott helyek, vagy a csontból/csigolyákból jönne a fájdalom. Mi lehet ez?
31f
A gyenge hátiznmok és ulomunka kevereke. Az also hatizmokat meg kell erositeni hogy tudja tartani a gerincet rendesen.
Az is lehet hogy van valami kiegyenesedes vagy fulgorbulet a gerincben ha gondolod ezzel elmehetsz pl gyogytornaszhoz megnezetni. Es fog tudni gyakorlatokat mondani hogy mivel tudod a pontokat megerositeni. Par honap alatt helyrejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!