Ciki ha egy fiúnak nagyobb a mellbimbója?
Gratulálok hozzá,hogy értelmes lányok voltak eddig a barátnőid,és nem jegyezték ezt meg neked.Valószínűleg van érzéked ahhoz,hogy jól válasz lányokat,úgyhogy szerintem a jövőben sem lesz ezzel gondod!:))
(a pasimnak akkora melle van,hogy nők akkorára melltartót vesznek.Esküszöm észre sem vettem eleinte,utána meg már nem zavart):))
Nem gondoltam ,hogy ilyen normális válaszokat kapok :) Még egyszer köszönöm szépen! Számomra fontos kérdés volt.
By
Na ez mutatja, hogy milyen feletőtlen dolog a felnőttek "ártatlan viccelődése".
Én szőrös voltam már fiatalon, én olyan megjegyzéseket kaptam, hogy "járóbekecs" meg "ha annyi tollam lenne, ahány szőröm, akkor repülnék".
Eredmény: 15 éves kortól 26 éves korig no strand, kevésszámú párkapcsolat. Ma már 38 vagyok, de állandóan szőrtelenítem magam. (A hátamról a párom gyantázza)
Igen, 25-26 évesen fedeztem fel, hogy a férfiak is szőrteleníthetnek és ebben nincs semmi rossz.
Úgyhogy a mellbimbód miatt ne aggódj, sok csajnak még szexi is leszel vele. Csak ne üljön ki az arcodra a parázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!