Gyermekemnek kortársaihoz képest nagyon pici a fütyije. Normális vagy nem?
Te figyi már! Egy 10 éves gyereknek te a fütyijét méregeted? Reggel erektált állapotban meg, nyugalmi állaptban?
Csodálkozol, hogy szégyenli magát? Megáll az ember esze.
Hali!
Teljesen tévhitekben élsz kedves apuka/anyuka! A pénisz felnőttkori állapotára vonatkozóan nem le7 SEMMIFÉLE érdemi következtetést leszűrni!!!!!
Itt most SOKKAL fontosabb probléma van...: A FIAD LELKE.
Ezt amit csinálsz EZT MOST HAGYD ABBA!!!
Éppen egy hónapja el voltam utazni szabadságomon így országszerte, hogy találkozzam a barátaimmal, és azokkal is, akik az útvonalam irányában útba estek, és itt a GyK-n segítséget kértek tőlem.
Az egyik helyen családi drámába csöppentem a fitymaszűkület miatt: a család ÖSSZES(!!!) férfi/fiútagja fitymaszűkületes, ez a helyszínen derült ki. A legrosszabb az volt, amikor a 12 éves serdülés előtt álló fiúcska gyanúja beigazolódott, ő is "SELEJTES"!!! Na, ő aztán szégyellte magát!
(Ez egyébként már korábban is gyanús volt anyukának, és ő el is mondta, ki is hangsúlyozta, hogy húzogatni kell a fitymát, csak a gyerek... o.O)
A lényeg az, hogy az ottartózkodásom során volt egy olyan benyomásom, hogy a gyerek a szülője által stresszelve le7ett, emiatt nem követte a gyerek a szülői utasításokat.
A te fiaddal sztem pont uez van. Stresszeled, és emiatt rosszul érzi magát, ugyanúgy, mint ez a 12 éves fiú... "SELEJTESNEK", holott semmi baja nincs a kukkanójának nagy valószínűséggel. (Legalábbis, ha teljesen hátrahúz6ó a fitymája, a fékre feltehetőleg nem rövid, és a makkja sem hiperérzékeny... akkor sztem oké.) És mivel a gyerek rosszul érzi magát a stressz miatt, PERSZE, HOGY SZÉGYENLI!!! Ráadásul téged is eltaszít magától, mert nem akarja a stresszelésedet! Ő ettől SZENVED!
Ebben az életkorban megint másként érzékenyek a gyerekek, így a serdülőkor előtt. De mivel ő még nem serdül, uakkor te az anyja/apja vagy, nem meri megmondani neked azt, hogy HAGYD ABBA!!! O.O Neki még ehhez nincs bátorsága, mittomén... fél, hogy kikap tőled vagy vmi... érez7ően fél! <<<:-s
Nem tudom, hogy jött elő nála ez a dolog, ő kérdezte meg először, vagy te kezdted el megfigyelni, de szeretném, ha részletesen megírnád nekem ide, hogy ez az egész hogy kezdődött, és erre ki mit reagált?
Azt is légyszi írd meg, hogy te apuka vagy anyuka vagy-e, mennyi vagy, a házastársad hogy kezeli ezt a kialakult szitut, és van-e tesója a fiadnak?
Hasznos és fontos infók le7nek ezek.
Üdv: EE
>...Még ami érdekelne a fiúcskával kapcsolatban, az a testalkata, és a testsúlya/testmagassága, sportol-e valamit, vagy eljár-e valamilyen fakultatív programra!?
(Lehet, hogy nem mind tűnik úgy, hogy idevág, azonban nem véletlenül kérdezem...O.o)
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!