Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erősen lefelé görbül a farkam,...

Erősen lefelé görbül a farkam, valamilyen módszerrel lehet rajta egyenesíteni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy vannak olyan nyújtási gyakorlatok amikkel elvileg meg lehet hosszabbítani a péniszt és arra gondoltam hogy valamelyik jó lenne e egyenesítésre. Vagy esetleg lenne olyan ami direkt erre van?

Olvastam már olyat is hogy valaki felfele hordta az alsójában és 1-2 év alatt kiegyenesedett. Én is próbáltam így de nagyon látszik így a farkam (suliban meg nem akarom így hordani) meg kényelmetlen is, ezért csak itthon szoktam így hordani.

Szerintetek mi lenne a leghatásosabb módszer hogy egy kicsit is egyenesítsem? Mert nagyon görbe.

Akár privátban is írhattok!!

(17)

2023. dec. 4. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj, hogy a péniszhosszabbító gyakorlatok hatása sem igazolt.

A péniszgörbületet műtéttel lehet kezelni, amennyiben olyan fokú a görbület, hogy a nemi élet során akadályoz. Két típusa van: veleszületett (így fejlődtek a barlangos testek) vagy sérülés miatt szokott még kialakulni. Az, hogy a gatyában hogy hordod, nem befolyásol semmit.

2023. dec. 4. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem fog magátol megváltozni! És tenni sem tudsz nagyon mit. Mas műtét
2023. dec. 4. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fog változni. Ez nem így működik. Műtét segít vagy így marad.
2023. dec. 4. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Urológián meg kell mutatni és ott a doki elmondja a műtéti lehetőségeket.
2023. dec. 5. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!