Erősen lefelé görbül a farkam, valamilyen módszerrel lehet rajta egyenesíteni?
Tudom hogy vannak olyan nyújtási gyakorlatok amikkel elvileg meg lehet hosszabbítani a péniszt és arra gondoltam hogy valamelyik jó lenne e egyenesítésre. Vagy esetleg lenne olyan ami direkt erre van?
Olvastam már olyat is hogy valaki felfele hordta az alsójában és 1-2 év alatt kiegyenesedett. Én is próbáltam így de nagyon látszik így a farkam (suliban meg nem akarom így hordani) meg kényelmetlen is, ezért csak itthon szoktam így hordani.
Szerintetek mi lenne a leghatásosabb módszer hogy egy kicsit is egyenesítsem? Mert nagyon görbe.
Akár privátban is írhattok!!
(17)
Az a baj, hogy a péniszhosszabbító gyakorlatok hatása sem igazolt.
A péniszgörbületet műtéttel lehet kezelni, amennyiben olyan fokú a görbület, hogy a nemi élet során akadályoz. Két típusa van: veleszületett (így fejlődtek a barlangos testek) vagy sérülés miatt szokott még kialakulni. Az, hogy a gatyában hogy hordod, nem befolyásol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!