Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 31 évesen impotencia lehetséges?

31 évesen impotencia lehetséges?

Figyelt kérdés
Reggelente mindig úgy ébredek, hogy mereven áll, ilyenkor szoktam magamhoz nyúlni, viszont ma reggel már nem állt és hiába csinálom, nem áll fel. Tegnap még sikerült de nem volt orgazmusom, mitől lehet? Lehetséges hogy egyik napról a másikra impotens legyek vagy valami más állhat a háttérben? Nem stresszelek, nem történt semmi az utóbbi időben ami kiválthatta volna ezt
2023. dec. 3. 07:25
 1/7 A kérdező kommentje:
az elfelejtettem írni hogy nem dohányzok és nem fogyasztok alkoholt, egészséges vagyok
2023. dec. 3. 07:34
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Pl a sok matyi áll a háttérben. Ne verd minden nap.
2023. dec. 3. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert 1x nem volt reggel merevedésed, azért durva lenne impotensnek titulálni magad, főleg hogy a reggeli merevedés nem kötelező.

Értem hogy megijedtél, meg hogy unatkozol valószínűleg ha ilyeneket agyalsz és ilyen badarságokat írogatsz ide, de helyette kösd le magad valami értelmessel. A hipochondirádat pedig kezeltesd.

2023. dec. 3. 07:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de szerintem neked nem ez áll a háttérben!
2023. dec. 3. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szedsz gyógyszereket? Béta-blokkolók és néhány antidepresszáns okozhat ilyen mellékhatást. Lehet csak pánikoltál, de minél jobban izgulsz, annál rosszabb lesz.
2023. dec. 5. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére már rendbe jött, nem szedek semmit ami kiváltaná ezt. Nem tudom miért történt ez, még nem volt ilyen. Talán a vérnyomásommal lehetett valami, lehet ki voltam száradva, nem ittam eleget.
2023. dec. 5. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Jesus Christ 😮‍💨
2023. dec. 6. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!