Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék miatt élvezhet...

Rövid fitymafék miatt élvezhetetlen a szex?

Figyelt kérdés

21F, 5 éve szingli voltam és most lett egy baratnom. Mar par honapja van szexualis eletunk, de eddig is voltak problémák, és még mindig vannak sajnos. Az 5 év szünet eléggé stropára tette a szexualitásomat, de szerencsére ki tudom elégíteni, és nagyon megértő a baratnom.

Könnyedén fel tud izgatni, orált meg mikor veri azokat imádom, lovagló póz a kedvencem, mivel azt érzem a legjobban.

Viszont mikor átmegyünk kutyába, ott pár perc után nem annyira érzem a dolgot, és lelankadok. Azt vettem észre hogy ez azért van, mert a makkom a fitymámba mozog közben es nem pedig a baratnom hüvelyét érzem. Mikor ezt felfedeztem, akkor egyből körülmetélésre gondoltunk. Aztán utána olvasgattam. Gyorsan el is vetettem ezt.

Nos merev állapotban teljesen le tudom húzni a fitymám, nem szorít se semmi. Viszont a péniszem eleje egy kicsit meggorbul, es mihelyst elengedem a bőrt, visszaugrik a makkra.

Nekem nincs semmi kulonosebb egeszsegugyi bajom, egyszerűen csak a túl sok bőr miatt, illetve az miatt hogy a makk nem tud szabadon maradni, nem tudom igazán élvezni a szexet. A lovaglót azért imádom, mert ott dolgoznak a fizika törvényei, és mivel rajtam ül, az lent is tartja a fitymát. Viszont minden más pózt max pár percig bírok, utána szinte semmit nem érzek. Végig nyilván nem tudom fogni a bőrt hogy lent tartsam, mihelyst elengedem pedig megy is vissza a helyére.

2023. nov. 25. 05:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Próbáld leukoplasttal hátra rögzíteni, valahogy így:

[link]

2023. nov. 25. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben át lehet vágni a féket, tehát nem körülmetélést kell végezni.
2023. nov. 25. 14:57
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 és ha ezt megcsinálom, akkor a fityma nem fog visszacsúszni, hátul marad ha hátra húzom majd?
2023. nov. 25. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Nekem ott marad, amikor hátrahúzom mereven.
2023. nov. 26. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rövid fék+fitymatúltengés, javaslom metéltess, utána jobban fogsz mindent élvezni…Nekem is ugyan ez volt, elég zavaró állapot…
2023. nov. 28. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, ha van kérdésed nyugodtan írj privátban…
2023. nov. 28. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!