Fekete pöttyöket vettem észre a péniszemen, mik ezek?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, 3 nappal korabban vettem őket észre szex után. Mi lehet? Melanoma?
2023. nov. 21. 20:30
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon pánikolok, hogy melanoma…
2023. nov. 21. 20:33
3/11 anonim válasza:
Borgyogyaszt inkabb, ha a borodon van es nem kiutes.
Melanomat borrakkal ellentetben gyorsan kell eltavolitani, de. De azert nem alakul ki a semmibol. A legbecsesebb testreszeden csak eszrevetted volna korabban.
Maga a melanoma attetet relativ gyorsan kepez, de nem alakul ki pikk-pakk. Inkabb regota van valakin egy fekete vagy furcsa anyajegy, majd elkezd valtozni, mikor mar baj van.
Menj orvoshoz, de megnyugtatni akarlak, nem letezik, hogy a melanoma nagyon hirtelen a semmibol jelenjen meg.
4/11 anonim válasza:
Szerintem ez a krónikus péniszleszáradás első tünete lesz. Ha ezek a foltok körbeérnek, akkor elszárad a farkad és leesik.
5/11 anonim válasza:
Érdekes, követi a bőr textúráját, mintha befolyt volna valami. Nem vásároltál új boxert?
6/11 A kérdező kommentje:
Szex után vettem őket észre először. Sikositot használtunk feleségemmel. Lehet véraláfutás? Nem vettem új boxert.
Ha koveti akkor nem melanoma? Mert az ilyet nem csinal igaz?
2023. nov. 21. 20:55
7/11 anonim válasza:
Nem, mert az egy adott bőrterületen van, ez meg ha megfigyeled követi a texúrát, és érdekes módon egy vonalban helyezkednek el....talán csak nem szorított az a punci? :D :D
8/11 anonim válasza:
...jah és a vér ha megalvad, akkor fekete. :) Lehet picit bevérzett a bőröd alatt.
9/11 anonim válasza:
#7 Biztos punci volt az? Lehet a macskát kapta el.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!