Péniszhosszabbító és vastagító mütétel valós tapasztalatok?Sajnos alkalmatlan vagyok sexre ezért vagy bevállalom vagy elfogadom hogy nemlesz normális kapcsolatom,családom
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 21:35
1/7 anonim válasza:
Hát akkor elfogadod a magányt, mert ilyen nincs.
2/7 anonim válasza:
Mert az aztán tényleg csábító, amikor a nő meglátja a szétoperált péniszt, aminek a legcsekélyebb valódiságlátszata sincsen. De te tudod.
3/7 anonim válasza:
Nincs értelme ezeknek a műtéteknek. A hosszabbítás is csak minimális, ha a hegesedés miatt még nem lesz rosszabb is a helyzet, cserébe viszont merev állapotban is lefelé fog nézni a pénisz. A vastagítás, amiről én tudok, csak ideiglenes.
4/7 anonim válasza:
Ilyen csak a mesében van.
Ha ilyen lenne,ott lenne a leghosszabb váró lista.
6/7 anonim válasza:
Nincs jó peniszmutet, már utánanéztem.. Van pár műtét mentes módszer, nem tudom mennyire vagy elkötelezett hozzá
7/7 anonim válasza:
A vastagítás hülyeség. Az enyém magától megvastagodott a sok szextől. Hidd el, a makkod még akár 2 centit is vastagodhat. A tövénél nem annyira rugalmas. Ott látszik az enyémen, mennyi volt régen. De már gomba feje lett. Pedig soha nem volt az. Kialakult. Kitágult. A húzigálás, és a szex. Mire megöregszel, ugynannyival vastagabb, mint amennyivel rövidebb. Sajnos a háj befedte a szeméremcsontomat, és nem ál annyira. Minimun mínusz két centi a hosszból. Szerencsére 17 centi voltam, a 15 még mindig elmegy. Viszont az átmérő 3,5 centiről 5,5 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!