Hogyan szüntethető meg a merevedési zavar?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy szex közben ugyan nincs mindig problémám, de utána nemhogy második, harmadik stb. menet nincs, de napokig, akár egy hétig sem kívánom a szexet újra, általában kudarcba fulladnak a próbálkozásaim. Szájjal vagy kézzel ugyan sikerül merevvé tenni, de ennyi, ahogy behatolnék, lelankad. Próbálkoztam potencianövelővel, de csak annyit értem el, hogy hamarabb megkeményedett, de a probléma továbbra is fennállt.
Eddig nem volt ez gond, mert alkalmi partnereim voltak, most viszont kialakulóban van egy komolyabb kapcsolatom és zavaró a dolog.
Nem tudom számít-e, de 40 éves vagyok, elég későn kezdtem a szexuális életet (30 körül), illetve kissé elhízott vagyok (178 cm, 94 kg), jelentősebb hasi zsírral.
2023. nov. 13. 10:50
11/13 anonim válasza:
Ezt addig lehet mondogatni, amíg nem ő az érintett. A Viagrát péniszgyűrűvel együtt próbáljam ki. Mondta az andrológusom. Ha meg már úgy se megy, akkor jöhet az implantátum, vagy a végleges lemondás.
12/13 anonim válasza:
Ő is érintett. Ezért akar ügyesnek lenni.
13/13 anonim válasza:
#11: Persze, nem olyan egyszerű a probléma, hogy majd a nő megoldja, bár előidézni elő tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!