Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Felkopaszodott a fejem 24...

Wcpumpa01 kérdése:

Felkopaszodott a fejem 24 évesen normális ez?

Figyelt kérdés
mikiegeresre kopaszodtam sajnos,elöl is fejem tetején gyenge vékony fakó a hajam az oldalához képest ami egészséges. olyan mintha valami blokkolná a hajam növekedését/erősődését régóta ezzel küzdöm egyre rosszabb valamikor foltokban is hullik de utána visszanő, valaki valamilyen ötlet? mélyk orvoshoz menjek ezzel?? valaki volt már hasonló cipőben ami eredményre is vezetett.? ff24

2023. nov. 12. 18:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%
gombaírtás a fejbőrben próbáltad már? Nekem akkor maradt abba a hajhullás, és jött vissza a kihullott haj amikor gombaírtó dolgokat kentem a fejemre. Pl kókuszolaj, borsmenta illóolaj. ezek a vérkeringést is segítik. érdemes oregánó olaj kapszulát is szedni amiben van carvacrol.
2023. nov. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!