Lehet fura kérdés, de fiúként más után ha leülünk lehet bajt elkapni?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem,hogy tegyük fel van a toi toi. És véletlenül leülök mondjuk, lehet összeszedni valami bajt? Nyilván lányoknál ez másabb, de mint fiúknál kérdezem lehetséges e.2023. nov. 7. 19:58
2/5 anonim válasza:
Bőrgombát lehet, egy kézfertőtlenítővel megtörlöd az ülőkét és megoldva a dolog.
3/5 anonim válasza:
“ Nyilván lányoknál ez másabb”
Miért lenne másabb?
Amúgy gyógyszertárban lehet venni azt a fertőtlenítőt, amit injekció előtt is fújnak a bőrre. Én azt szoktam kiönteni parfümös üvegbe és pl munkahelyen körbespriccelem vele az ülőkét. Utána nyugodt szívvel ülök rá, az mindent megöl. Évek óta használom, soha ne volt még bajom.
A ToiToi már tészta. Arra meg az ilyen nyilvános wckre én azért nem ülnék rá semmiképp.
4/5 anonim válasza:
Ha előtte lefertőtleníted, akkor nem lesz tőle bajod. Viszont nem az ülőke a legveszélyesebb dolog az illemhelyen. A wc kagylóban lévő víz ne csapódjon fel rád, mert attól komolyabb bajod lehet, mint egy koszos ülőkétől. Ugyanis az ülőkéhez csak a combod ér, a felcsapódó víz viszont intim területet támad, és több kórokozó lehet benne.
5/5 anonim válasza:
Férfiak is tudnak összeszedni bacikat ugyanúgy, mint a nők.
Sőt, a piszoár használatánál is, ahogy fröccsen a vizelet, ha kerül vissza a péniszre és tartalmaz fertőző baktériumokat, akkor simán össze lehet szedni valami nyavalyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!