Hogyan lehet tartosan hatultartani a fitymat korulmeteles nelkul? segitsen valaki
Én anno próbálkoztam leukoplasttal és sebtapasszal is, de ezek nem jó vagy legalábbis nem hosszútvá megoldások. Ha jelentős a fitymatúltengés, amikor "feleslegesen" túllóg a makk elé a fitymád, akkor az valóban nem fog magától eltűnni, ha csak körül nem metélnek.
Néha a testalkat is okozhat ilyet, ha tehát van pocakod, arra a fütyid tövénél több lesz a zsírszövet és emiatt az egész pénisz bőre előretolódhat. Ám jelentős fogyást követően ez valamennyit javulhat.
A fitymatúltengésről általában nem sokat beszélünk itt sem, mert az urak többsége fitymaszűkülettel vagy fitymafék problémákkal keresi fel az urológust. Nekem 3-4 cmre is túllógott, mint egy elefántormány. Köszi, de nem, nekem megváltás volt a kopasztás.
Ideig-óráig lehet próbálkozni sebtapasszal, illetve hajgumival, én hajgumit használtam amíg nem maradt magától is hátul.
Utána már nem az zavart, hogy nem marad hátul a fityma, hiszen mindig szabadon volt már a makkom, hanem a felesleges bőr.
Úgyhogy teljes feszes metélést csináltattam, nagyon jó döntésnek tartom.
Ezen a weboldalon sok infót találsz erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!