Hogy tudok hatni a férjemre?
Férjem 30 éves 193 cm és kb 140 kg.
Mostanában magas a vérnyomása, van hogy 165 körül van neki.
Nekem így is nagyon tetszik, de nagyon aggódom érte, mert ez nem egészséges. Sajnos irodai munkát végez, jelenleg home office, sokszor annyit meetingel, hogy fel sem áll a géptől: reggel 9-től délután fél4-ig, 4-ig kb kétszer áll fel és jön ki a szobából.
Látom,hogy közben sokat nasizik.. sajnos én is hajlamos vagyok mostanában a nasizásra… de leginkább az édességre, szoptatás miatt nagyon kívánom.
Legutóbb vett egy pár csomag chipset, volt már hogy elleneztem, de újra vett magának mogyorót stb.
Sokszor nem nagyon tudok ilyenekben ráhatni….
Mondjuk legalább a cigit legalább meg tudtam állítani nála, de azt nem tudom, hogyha bemegy a céghez rágyújt-e olykor…
Sajnos próbálok noszogatni, egészségesen főzni, de ennyit amennyit meg tudok tenni még amellett, hogy kidobom folyamatosan a nasikat, amiknek nyilván nem fog örülni.:(
Nem tudom mit tehetnék még, nagyon aggódom érte.
29/N
Vegyetek egészségesebb nasit, pl. almachipset, aszalt gyümölcsöt. És legyen mindig gyümölcs otthon, kirakva látható helyre.
Valahogy vedd rá arra is, hogy munka után mozogjon, pl. sétáljon nagyobb távokat.
Ki van rakva a gyümölcs, szinte csak én eszem… dinnyét szereti meg a körtét. Ennyi kb.
Zöldséget sem evett eddig. Mióta együtt vagyunk eszi az uborkát, paradicsomot, zöldhagymát.
Apósom hasonló alkat,beállítottság…
Azért azt én megnézném mi az az egészséges étel amit főzöl neki.
Mert a legtöbb ember tévedésben van, azt hiszi az az egészséges kaja amiben olaj van és kevés só, fűszer is alig .
EZt én is próbáltam és állandóan éhes voltam , mindíg ettem volna bármit mert hiányzott a kaja.
Én áttértem a jó magyaros kajára, zsírral főzök és minden féle jó fűszerrel meg ízesítve és attól a jó magyaros pörkölttől ha jól lakok , utána fél napig rá se nézek semmire.
De ami a legtöbb azóta pár kilót le is adtam amióta rendesen eszek.
Tudom hogy mindenhonnan más jön , kalória szegény kaja , olajjal só nélkül és minden ízetlen . Pedig ezektől a semmi kajáktól lehet ám elhízni.
Van annyi táplálkozási szakember aki csak a hülyeséget nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!