Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetéléssel kapcsolatos...

Körülmetéléssel kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nemrég töltöttem be a 27. életévem, így már nem szeretném tovább halogatni a körülmetélést.

Enyhe fitymaszűkületem van, ami miatt sokat szorongok, és ismerkedni sem igazán merek.

Volt már párkapcsolatom, és aktív szexuális életem, de ritkán tudtam igazán felszabadulni szeretkezés során.

Így szeretnék végre változtatni.

A szűkület kifejezetten enyhe, abban nyilvánul meg, hogy szorosabb és kevésbé rugalmas a fitymám.

Érdekelne, hogy mennyi időt vesz igénybe a gyógyulás, illetve mennyire fájdalmas, kellemetlen a műtétet követő időszak. Sajnos nagyon alacsony a fájdalomküszöböm.

Arra is kíváncsi vagyok, hogy a későbbiekben mennyire befolyásolná az életem. Pl. miben lenne más a szex, mennyivel lennék kiszolgáltatottabb fertőzéseknek, érzéketlenebb lesz-e a nemi szervem, lehet-e strandokat látogatni?

A műtét után mennyi ideig kell kötést hordani, mire kell figyelni?

Orvost is nehéz választani. Elsődlegesen magán vizsgálatot szeretnék, ha tudtok jó urológust, akkor szívesen fogadok ajánlást. A műtétet a közegészségügy keretei között vagy magánklinikán érdemesebb elvégeztetni?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. nov. 5. 18:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

#9 igen, ez még nekem is nagyon hasznos volt, kicsivel több mint 1 hete engem is körülmetéltek.

Én azt tudom erre mondani, hogy a szteroidos krém tényleg csodára képes, nekem 3 hét alatt a fitymafékemet rakta rendbe, még így is húzodott, de előtte mindig begyulladt így nem is húztam teljesen hátra a figymát.

Végül kértem, hogy távolítsák el a fitymaféket, mert csak a tünetet kezelte, nem pedig megoldás volt. Én azt tanácsolom érdemes lehet kipróbálni, ezt persze orvos mondja meg, nekem jól jött.

Merevedésre pedig: Valeriana Night FORTE-> lefekvés előtt 2 db ot beveszel, kidönt reggelig. Feküdj mindig az oldaladon, ne háton, és ami fontosabb, ne igyál lefekvés előtt kb 2-3 órával, és pisilj amennyit csak lehet. Ezeket a tanácsokat megfogadva lehetnek nyugodt estéid, és ne legyél lusta felkelni pisilni éjszaka közepén, mert szintén merevedésed lehet reggelre ha nem ürítesz folyamatosan.

9 nap után végre csak kicsi merevedésem volt, és a sebem sem nyílt szét ma reggel, boldog napra ébredtem, csak 3szor keltem fel éjszaka közepén :)

Egyébként magánnál csináltattam, és mindig a doki az aki megmondja a kezelést, mert ő van tisztában azzal, hogyan történt a műtét, milyen eszközöket használt stb-stb, így a kezelést is ő határozza meg. Nekem, eltekintve a szétnyílástól (sőt, egyébként azzal együtt is), teljesen szépen gyógyul. Már hámlik a makkom a második héten, sokkal kevésbé érzékeny. Én amikor kimegyek itthonról egy gézlapot rakok a naciba, és így teljesen elviselhetően pingvin módjára sétálok.

2023. dec. 7. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Teljesen változó, hogy kinek mennyire feszes, szétnyílik vagy nem és mennyire kellemetlen éjszaka. Van akinek feszesre metélik meg sincs semmi ilyen gondja. Amit leírtál totál nem általános.De igazából tök felesleges bármit is írni a kérdés alá, én is írtam privátban a kérdezőnek, mert van tapasztalat, de felszívódott ezért semmi értelme.
2023. dec. 7. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is feszesre csinálták, de nem baj. Én élvezem.
2023. dec. 7. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal probléma nekem is az… de nekem pl nem volt szakadás vagy fájdalom ettől függetlenül feszes lett. Erre mondtam hogy mindenkinek más, illetve másként érzi…
2023. dec. 7. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!