Körülmetéléssel kapcsolatos tapasztalatok?
Nemrég töltöttem be a 27. életévem, így már nem szeretném tovább halogatni a körülmetélést.
Enyhe fitymaszűkületem van, ami miatt sokat szorongok, és ismerkedni sem igazán merek.
Volt már párkapcsolatom, és aktív szexuális életem, de ritkán tudtam igazán felszabadulni szeretkezés során.
Így szeretnék végre változtatni.
A szűkület kifejezetten enyhe, abban nyilvánul meg, hogy szorosabb és kevésbé rugalmas a fitymám.
Érdekelne, hogy mennyi időt vesz igénybe a gyógyulás, illetve mennyire fájdalmas, kellemetlen a műtétet követő időszak. Sajnos nagyon alacsony a fájdalomküszöböm.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy a későbbiekben mennyire befolyásolná az életem. Pl. miben lenne más a szex, mennyivel lennék kiszolgáltatottabb fertőzéseknek, érzéketlenebb lesz-e a nemi szervem, lehet-e strandokat látogatni?
A műtét után mennyi ideig kell kötést hordani, mire kell figyelni?
Orvost is nehéz választani. Elsődlegesen magán vizsgálatot szeretnék, ha tudtok jó urológust, akkor szívesen fogadok ajánlást. A műtétet a közegészségügy keretei között vagy magánklinikán érdemesebb elvégeztetni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
#9 igen, ez még nekem is nagyon hasznos volt, kicsivel több mint 1 hete engem is körülmetéltek.
Én azt tudom erre mondani, hogy a szteroidos krém tényleg csodára képes, nekem 3 hét alatt a fitymafékemet rakta rendbe, még így is húzodott, de előtte mindig begyulladt így nem is húztam teljesen hátra a figymát.
Végül kértem, hogy távolítsák el a fitymaféket, mert csak a tünetet kezelte, nem pedig megoldás volt. Én azt tanácsolom érdemes lehet kipróbálni, ezt persze orvos mondja meg, nekem jól jött.
Merevedésre pedig: Valeriana Night FORTE-> lefekvés előtt 2 db ot beveszel, kidönt reggelig. Feküdj mindig az oldaladon, ne háton, és ami fontosabb, ne igyál lefekvés előtt kb 2-3 órával, és pisilj amennyit csak lehet. Ezeket a tanácsokat megfogadva lehetnek nyugodt estéid, és ne legyél lusta felkelni pisilni éjszaka közepén, mert szintén merevedésed lehet reggelre ha nem ürítesz folyamatosan.
9 nap után végre csak kicsi merevedésem volt, és a sebem sem nyílt szét ma reggel, boldog napra ébredtem, csak 3szor keltem fel éjszaka közepén :)
Egyébként magánnál csináltattam, és mindig a doki az aki megmondja a kezelést, mert ő van tisztában azzal, hogyan történt a műtét, milyen eszközöket használt stb-stb, így a kezelést is ő határozza meg. Nekem, eltekintve a szétnyílástól (sőt, egyébként azzal együtt is), teljesen szépen gyógyul. Már hámlik a makkom a második héten, sokkal kevésbé érzékeny. Én amikor kimegyek itthonról egy gézlapot rakok a naciba, és így teljesen elviselhetően pingvin módjára sétálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!