Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire ciki az urológián a...

Mennyire ciki az urológián a kis farok?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam de azóta is cikinek érzem és ég a fejem miatta. Megjegyzi az orvos? Titoktartás van?

2023. nov. 5. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%
hány pácienst fogad egy urológus egy nap és egy héten hány napot rendel... na, szerintem lát mindent is, szóval pont az fog neki feltűnni hogy aznap a sokadik páciensnek éppen szokatlanul kicsi vagy nagy volt? hát szerintem inkább 5 perc múlva már eszébe se jut az egész.
2023. nov. 5. 16:12
 12/12 anonim ***** válasza:
80%

Az orvos is ember, nyilván lehet magánvéleménye, de hivatalosan nyilván nem beszélhet az ilyen dolgokról senkivel. De attól, h van véleménye pont nem érdekli a méreted.

Amúgy a te fejed ég? Engem mikor megműtöttek azon a részen, vizitkor egy egész csapat fiatal orvos nézett meg. Nők férfiak vegyesen. Voltak vagy 10-en plusz az orvos, aki vizsgált. Na nekem ott tényleg égett a fejem, de amúgy nyilván 2 perccel meg 20 másik pöccsel később már rohadtul nem emlékeztem rám.

2023. nov. 5. 17:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!