Létezik orvosi vizsgálat nélkül szedhető potencianövelő?
Recept nélkül kiváltható potencianövelő ami ér is valamit?
Nem értem hogy mi van velem, kb 2 évig nem volt barátnőm. Régebben semmi probléma nem volt a merevedéssel, most lett barátnőm hosszú kihagyás után, ha összebújunk alvásnál akkor áll mint a karó, de elkezdem kényeztetni a lányt és onnantól folyamatosan múlik el a merevedés, és mire behatolnék addigra le van lankadva teljesen és vqgy egy óráig nem áll fel újra. Olyan mintha elélveznék, sperma lövés nélkül, de az elélvezés érzése sincs meg. De nem lehet felállítani egy óráig. Próbáltam hogy nem adok előjátékot, összebújástól állt, lekaptam a bugyiját, nedves volt, beakartam rakni míg áll, de sötét volt, egyáltalán nem volt kényelmes, nem sikerült betennem, és addig próbálkoztam hogy teljesen elmúlt a merevség. Pedig ha valaki kanos akkor az én vagyok, és ott a lehetőség és erre lelankad. Eddig kétszer próbáltunk meg szexelni, egyik alkalommal sem jött össze. De utána meg fél éjszaka áll ahogy összebújva alszunk. De ha bekéne rakni akkor meg lelankad. Érthetetlen. Erre szeretnék valami megoldást. Valakinek valami bevált dolog?
Kicsit megkésve válaszolok. (Most olvasom a bejegyzést.)
Jókat írnak előttem,de szerintem ezen változtass mindenképp: "...sötét volt..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!