A hasamon van egy gyulladás szerű valami. Elmentem vele a dokihoz és azt mondta, hogy valamilyen fertőzéses gyulladás-szőrtüsző (?! ) A többi lent.
Nem lesz semmi baj. Ez egy sebésznek rutinmunka. Olyan, mintha egy szemölcsöt, vagy tyúkszemet vágna ki. Kapsz egy érzéstelenítő injekciót, aztán kimetszi. Tapasztalatból merem ilyen konkrétan leírni, mert nekem is volt ilyen. Ez csak egy szőrtüsző, nem kell megijedni:)
Ha kijön belőle az érzéstelenítés akkor picit fájhat, de pl nekem nem is fájt. Ne aggódj!
Miért nem gyulladáscsökkentőt kaptál rá? Antibiotikum pl.
Keress egy másik orvost. Lehet, hogy az is ugyanezt mondja, de akkor legalább tudod, hogy muszáj. De nekem gyanús a dolog.
"Miért nem gyulladáscsökkentőt kaptál rá? Antibiotikum pl."
Azért mert kár lenne szétcseszni a gyomrát,és a bélrendszerét vele,és nem biztos h használna is.
Jobb ha kivágja,ha ugy hagyod csak romlani fog.
Nekem a kezemből szedtek ki csontrögzitöt és a csavarokat,és csak sima érzéstelenitést kértem szurival.Végig is néztem.Ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!