Borotválkozás utáni tippek valaki?
After shave csípni fog!
Amúgy drogériákban van valami testápoló szerű erre.
Meg vagytok ezzel a borotválással hülyülve!!!
HA már annyira akarod kopasztani akkor géppel told le, nullással és semmi baj nem lesz.
Borotválás esetén, ha először csinálod, vagy hosszú idő után először, akkor esélyesebb az irritáció, mivel nincs hozzászokva a bőröd a borotváláshoz.
Én a kipattogást úgy tudom kiküszöbölni, hogy
1. Egy területen csak egyszer húzom végig a borotvát és
2. Miután leszedtem, hideg (tényleg jó hideg) vízzel öblítem le, hogy a pórusok összehúzódjanak és ne gyullajdanak be.
Nyilván ezek mellett fontos, hogy tiszta borotvát használj és utána szárazra töröld a területet.
Krémet, after shavet nem használok, nem is ajánlom, kivéve egyet, a Rossmanos Aloe vera gélt. Én ezzel szoktam bekenni. Igaz, hogy pár másodpercig csípi, de kibírható. Hűsíti is a bőrt. Használom intimnél és hónaljnál is.
Még egy tipp: Két borotválás között teljen el azért egy hét legalább, így a bőrödet sem bántod annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!