Mit kell tenni a fitymaszűkölettel, ha egyébként nem fáj és nem korlátoz?
Nyugalmi állapitban simán hátra lehet húzni a bőrt, de erekciókor abszolút nem. Nem feszül, nem okoz fájdalmat, és tudom nyugalmi állapotban tisztítani is.
Attól tartok, hogy a jövőben a partnereim furcsálni fogják így, vagy hogy a későbbiekben bármilyen egészségügyi nehézséget okoz ha így marad.
Érdemes valamit tenni vele, vagy az a legjobb ha így marad?
23 éves vagyok.
Haver! Ugye nem azt akarod bemagyarázni, hogy 23 éves korodra jöttél rá, hogy fitymaszűkületed van?
Szüleid nincsenek? Árvaházban nőttél fel? De még az sem lehet, mert még ott is jobban figyelnek a nevelők, a védőnők és az orvosok a kisgyerekekre.
Menj, és csapasd le a szűk fitymádat az urológiai szakrendelésen, ahol helyi érzéstelenítésben néhány perc alatt megcsinálják.
És persze szégyelld magad. Milyen férfi vagy? És milyen apa leszel? Pfúj!
Hát annak kínos aki szégyellős.
A műtétre ha szükség van akkor meg kell csináltatni.
Ilyen nem volt nekem , de volt gerinc műtét, lágyéksérv műtét és köröm kivágás .
HA meg kell csinálni akkor meg kell!
Jobb ha nem vacakolsz hanem minél hamarabb túl leszel rajta és aztán életed végéig nem lesz hiba vele.
Szerintem ha legalább napi egyszer tudod Mindenhol tisztítani, akkor nincs is miről beszélni. A makkodat meg nem fogja elszorítani. Esetleg próbálj melegvizes fürdőket venni, és lankadtan úgy verni hogy teljesen hátramegy a bőr amennyire csak tud. Idővel lehet lazább lesz.
Engem zavarna ha mereven nem menne hátra, ezért én úgy állítanám fel hogy márt hátul van a bőr és a makk csupaszon van. Ezt is kipróbálhatod ha szex közben nem érzékeny, szerintem intenzívebben tudnál elélvezni.
28/F/hetero
Ne irkálj hülyeségeket... Anatómiailag a makkról simán hátra kell csúszni a fitymát takaró előbőrnek. Ha nem így van, akkor mindenképpen valamilyen orvosi beavatkozást igényel a fitymaszűkület. Ez lehet szteroid krémes kezelést, kisebb szűkület esetén bemetszés(ek), súlyosabb esetben az előbőr részleges- vagy teljes eltávolítása, és esetlegesen még a fitymafék elmetszése is, ha hátrahúzott állapotban a makkot lefelé feszíti a fék.
Fitymát takaró előbőr??? 🤔
És a #18-as ne írkáljon hülyeségeket??? 😅😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!